≡ Meniu

Toshiba Satellite C50-B-19U, laptop office cu Celeron

Toshiba Satellite C50-B-19U e un laptop de generație nouă dotat cu procesor Celeron N2840 dual core, 2GB memorie RAM și un hard de 500 de giga. Din aceste specificații poți vedea că e un model office bun la navigat pe net și vizionat filme.
Dacă vrei să-i pui mai mulți RAMi atunci acest lucru e posibil deoarece suportă până la 8 giga, dar are numai un slot de memorie care e ocupat cu cei 2.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci se va comporta bine atunci când vrem să navigăm pe net. O opinie despre cum arată ți-o poți forma din imaginea de alături.

Toshiba Satellite C50-B-19U, laptop office cu Celeron

Procesorul din acest C50-B-19U e un Celeron dual core care scoate 1070 puncte la benchmark, iar pentru a vedea filme HD are placa video Intel HD integrată în acest procesor. Vă dați seama că nu e un laptop performant, dar mulți nu au nevoie mai mult de atât întrucât fac doar lucruri basic (elementare) pe laptop.
Memoria RAM e una de 2 giga și poate fi mărită la mai mult, dar în opinia mea nu are rost. Că tot suntem la capitolul memorie ar trebui să spun că acest laptop are un hard de 500 de giga care te va ajuta să stochezi câte fișiere dorești pe el.
Deoarece are port HDMI și VGA pot spune că acest model poate fi conectat la un televizor pentru a vedea filme la o dimensiune superioară.

Pro achiziția acestui model ar fi aspectul plăcut, că vine cu hardware decent, portabilitatea ok și ecranul clar.
Din păcate nu are mai mulți RAMi, iar sistemul de operare nu e preinstalat. Cu această ocazie vă recomand să instalați Windows 8.1 ori 10 de pe un stick USB 3.0.

Eu vă recomand acest model în cazul în care sunteți o persoană care vreți ceva simplu pentru a intra pe Facebook ori Youtube.
Dacă vrei să vezi cum arată atunci din clipul de alături poți vedea mai bine cum se prezintă acest model. E un model complet negru cu tastatură numerică și fără unitate optică.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu