≡ Meniu

Toshiba Satellite C55-C-11J, laptop alb cu Core i5

Toshiba Satellite C55-C-11J face parte din a treia generație de laptopuri, iar acest aspect e evident din numele său. E alegerea perfectă pentru cei care vor un gadget de tip multimedia. Am pus poza de jos din care se observă că e destul de subțire iar tastatura e pe aceeași culoare (unele laptopuri au doar tastatură neagră). Cam toate laptopurile noi arată bine și în special dacă sunt de tip multimedia, adică mai scumpe. Există și alte serii care poate v-ar interesa dacă aveți un buget mai flexibil sau chiar limitat: L, CL și P.

Alternativele sunt multe iar dacă nu vreți alte brand, se poate opta și pentru o altă serie. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Toshiba Satellite C55-C-11J, laptop alb cu Core i5

Procesorul acestui laptop e un Core i5-5200U de 2.2 GHz iar placa video e una integrată. Placa video e una HD Graphics 5500 care e inferioară ca performanțe dacă e să o comparăm cu GeForce 930M. Ecranul de 15.6 inci nu e cu nimic mai special decât cel de pe versiunile anterioare. Laptopul suportă maxim 16GB deoarece are un slot liber iar pe celălalt are 8GB. Spațiul de stocare e de 1TB care e oferit de un hard disk iar un SSD e mult mai bun (totul pornește instant).

Un laptop vine cu dotări standard precum: unitate DVD, difuzoare stereo, microfon integrat, web HD, card reader, HDMI, USB 2.0 etc. Eu prefer USBurile de tip 3.0 datorită vitezei și unele au chiar funcție de încărcare a unui gadget, de aceea pe viitor cele 2.0 probabil că nici nu vor mai fi. Se poate conecta un mouse wireless deoarece are tehnologie bluetooth dar și alt periferic compatibil.

Plusuri: are o greutate scăzută, preț atractiv, spațiu de stocare generos, placă video decentă etc.
Minusuri: nu are.

Toshiba Satellite C55-C-11J e o alegere foarte bună dacă vreți ceva bun și care să arate bine. Această culoare e destul de plăcută deoarece scoate în evidență finisajele. Clipul de mai e cu un model similar și finisajele sunt relativ aceleași. Există modele și pe alte culori iar aceasta mi se pare cea mai bună.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu