≡ Meniu

Toshiba Satellite C55-C-11K, laptop alb cu i5 Broadwell

Laptopurile albe sunt o raritate, dar uite că a apărut Toshiba Satellite C55-C-11K care-i un model complet pe alb cu tehnologie nouă. Datorită procesorului i5 acest model e perfect pentru sarcini office și multimedia cum ar fi vizionat de filme, editat de documente și ascultat muzică.
Poate fi utilizat și la jocuri, dar nu e făcut tocmai pentru așa ceva deoarece placa video Intel HD nu e una cu memorie dedicată.

Modelul acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi. Pe acești bani primim un laptop complet alb cu performanțe peste medie. Din păcate în cost nu e inclus sistemul de operare și de aceea trebuie să vă recomand Windows 8.1 care poate fi instalat de pe DVD (laptopul are o astfel de unitate) ori USB.

Toshiba Satellite C55-C-11K, laptop alb cu i5 Broadwell

Pe partea de specificații acest model se laudă cu procesorul i5 5200U, cu placa video Intel 5500 și cu cei 4GB memorie RAM (suportă maxim 16 giga). Din păcate nu are SSD, dar are un hard foarte mare de 500 de giga care are 5400 rotații.
Nu vine cu softuri și nici cu sistem de operare, motiv pentru care eu îți recomand Windows 8.1. Dacă te atrage Windows 10 atunci trebuie să spun că ți-aș recomanda să mai stai puțin până e stabil. Prin puțin mă refer la câteva luni… maxim 1 an.
Alte modele pe arhitectura anului 2015 vin cu wireless ac, dar se pare că acesta nu are așa ceva. Oricum, nu e o pierdere prea mare.

Pentru achiziția modelului acesta ar fi aspectul plăcut, că nu costă prea mult și fiabilitatea ridicată. Un alt lucru pozitiv ar fi bateria care ține mult… chiar dacă e una cu 4 celule aceasta ține vreo 4-5 ore.
Contra ar fi lipsa unui SSD și a unui ecran cu rezoluție mai mare.

Deci, dacă te interesează un notebook PC care să arate bine și să nu coste prea mult aș recomanda acest aparat. Vine doar cu dotări de care ai avea nevoie în cazul în care te-ar interesa un laptop doar pentru filme și navigat pe net.
Am pus alături un clip pentru a vă face mai bine o părere despre cum arată acest model.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu