≡ Meniu

Toshiba Satellite C55-C-11R, model cu procesor i5-5200U

Toshiba Satellite C55-C-11R e un laptop care nu arată rău și se adresează celora în căutarea unui model bun la orice tip de sarcină. Asta deoarece are procesor i5, placă video dedicată GeForce 930M și 8GB memorie RAM. Ecranul e unul numai bun pentru filme deoarece are o diagonală de 15,6 inci și rezoluție aproape HD de 1366×768 pixeli.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un laptop care e bun chiar și pe post de laptop business deoarece vine cu o portabilitate extremă (producătorul zice că bateria ține 7 ore). Cum arată se poate vedea din poza de alături, iar din videoclipul de la final vă prezintă câteva aspecte pentru cei interesați de fiabilitate.
Dacă nu vă place că e negru atunci există pe alb modelul L50-B-2DM.

Toshiba Satellite C55-C-11R, model cu procesor i5-5200U

Ca specificații trebuie spus că modelul acesta vine cu procesor i5-5200U de tip dual core din seria Broadwell, cu 8GB memorie RAM și cu placă video GeForce 930M care e numai bună pentru cei interesați de jocuri ori filme Full HD (pe un ecran extern care să suporte această rezoluție).
Are unitate optică utilă pentru instalarea programelor și a sistemului de operare, dar eu aș fi preferat dacă nu ar fi avut-o. 😉

Pro achiziția acestui model ar fi că arată bine, costul de achiziție nu prea mare, portabilitatea ok (greutate de 2,2 kilograme și baterie care ține 4-7 ore… depinde de ce faceți pe PC) și componentele performante.
Contra achiziției ar fi că nu are sistem de operare preinstalat. Are Free DOS care e un fel de MS DOS. De aceea eu vă recomand să instalați Windows 8.1 pe 64 de biți deoarece e cel mai avansat sistem de operare. Instalarea se poate face de pe DVD ori de pe un stick USB.

Concluzia mea e că acest model e perfect pentru cei interesați de ceva ușor ca greutate, performant și care să arate bine. Datorită tehnologiei Nvidia Optimus putem spune că modelul acesta vine cu două plăci video, dar numai una va funcționa la un moment dat.
Din clipul de alături vă puteți face oarecum o părere despre fiabilitatea laptopurilor Toshiba. Modelul de față arată similar celui din clip.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu