≡ Meniu

Toshiba Satellite C55-C-137, laptop office cu finisaj elegant pe alb

Toshiba Satellite C55-C-137 e o alegere foarte bună deoarece în acest preț nu prea există laptopuri cu Core i3. Parcă nici nu mai are sens să cauți ceva mai ieftin deoarece ai nevoie de cel puțin un Core i3 pentru aplicații. Nu-l recomand celor pasionați de jocuri deoarece nu are decât acea placă video integrată. E o placă video care poate reda filme la calitate superioară dar nu puteți avea pretenții mari. Există variante și pe alte culori dar pe alb parcă e mai plăcut deoarece nu e o culoare prea des întâlnită.

Finisajul e ceva mai elegant și poate fi observat că are linii orizontale (finisaj similar cu cel de lemn). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Toshiba Satellite C55-C-137, laptop office cu finisaj elegant pe alb

Procesorul acestui laptop e unul Core i3-4005U cu frecvență de 1.7 GHz dar nu e nevoie de mai mult deoarece nu e un model oarecare. Pentru gaming, pe lângă placa video e nevoie și de un Core i5 sau i7. Ecranul acestui laptop e unul de 15 inci și rezoluția e una HD. E nevoie de mai multă performanță și mai multe dotări dacă ați avut un laptop și nu ați fost mulțumit.

Memoria RAM e una de 4GB și poate fi extinsă la 16GB dar e de 1600 MHz, deci nu e nevoie de prea mult. Spațiul de stocare e asigurat de un hard disk și doar laptopurile scumpe au SSD-uri. Are porturile clasice dar și USB 3.0, HDMI, ieșire audio etc. E bine să aveți un laptop cu USB 3.0 deoarece viteza de transfer e destul de mare iar 2.0 e de domeniul trecutului.

Plusuri: are preț destul de atractiv, greutate redusă, autonomie de lucru mare (în modul economic), tehnologie WiFi ac (e bine să aveți un router compatibil), arată bine.
Minusuri: nu are Windows 8.1.

Toshiba Satellite C55-C-137 e ceva mai eficient decât predecesoarele dar prețul e neschimbat (datorită promoției). Acest laptop poate concura cu desktopuri la un așa preț, iar la desktopuri trebuie un monitor dar și periferice (mouse și tastatură). Există laptopuri destul de portabile/ușoare iar acesta e doar un model clasic (mă refer la ultrabookuri care sunt și mai scumpe).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu