≡ Meniu

Toshiba Satellite C55-C-14F, laptop alb din generația a treia

Toshiba Satellite C55-C-14F e un laptop de ultimă generație care vine dotat cu procesor Pentium N3700, ecran de 15,6 inci și 4 giga memorie RAM. Cred că din aceste specificații vă puteți forma o opinie legată de aparat, mai exact că e vorba despre un aparat bun la sarcini office.
Se adresează celora în căutarea unui model special (ca aspect) pentru filme ori intrat pe net.

Nu aș putea spune că are un cost mare deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim unul dintre cele mai puternice laptopuri office de pe piață. Acest lucru se datorează în special procesorului quad core model Pentium.
Poți vedea din imaginea de alături că laptopul acesta e unul complet alb, iar astfel de laptopuri sunt foarte puține pe piață.

Toshiba Satellite C55-C-14F, laptop alb din generația a treia

Pe partea de caracteristici se evidențiază prin procesorul Pentium N3700 (scoate 1824 puncte la benchmark), cipul grafic Intel HD integrat în procesor și capacitatea RAM de 8GB.
Portabilitatea e unul dintre punctele forte ale acestui model întrucât are o greutate de 2,2 kilograme, iar bateria de 4 celule ține vreo 3 ore.
Evident că e un laptop clasic care-i dotat cu unitate optică DVD. Aceasta te va ajuta să instalezi sistemul de operare întrucât nu vine cu așa ceva. De aceea eu îți recomand să instalezi Windows 8.1.

Pro achiziția acestui model ar fi costul de achiziție mic, că arată bine, că vine de la un brand foarte bun și fiabilitatea ridicată.
Contra ar fi că nu are placă video cu memorie dedicată și că nu are sistemul preinstalat. Lipsa unei plăci video Nvidia nu e un minus așa de mare, dar a sistemului de operare e deoarece va trebui să apelați la un prieten pentru a vă instala Windows 8 ori 10.

Recomand acest notebook PC în special celora în căutarea unui model de bază care să nu fie greu de folosit și să arate bine.
Din clipul de alături poți vedea cum arată un model foarte asemănător cu acesta, dar dintr-o generație anterioară. Dacă te interesează și alte modele din seria C55-C atunci acestea le poți găsi aici.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu