≡ Meniu

Toshiba Satellite C55-C-173, laptop alb cu Celeron N3050

Toshiba Satellite C55-C-173 e alegerea corectă dacă nu vreți să dați prea mulți bani pe un laptop. Arată bine, e ușor de folosit, doar că ulterior trebuie instalat Windows pe el deoarece are Free DOS. Nu recomand Linux deoarece nu mi se pare prea practic însă nu necesită antivirus (fiecare sistem de operare are avantaje și dezavantaje).

Din poza de jos se vede foarte bine cum arată dar există mai multe poze cu el. Oricum, e la fel ca cel pe negru și configurațiile acestei serii pot diferi dar nu cu mult. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Toshiba Satellite C55-C-173, laptop alb cu Celeron N3050

Procesorul său e unul ieftin iar performanțele sunt corespunzătoare – Celeron N3050. Placa video Intel mi se pare destul de bună deoarece poate reda conținut hD și nu consumă multe resurse. Memoria RAM e aceeași care o găsim pe multe laptopuri noi și hardul e cel standard de 500GB. Poate că pare a fi cine știe ce hard, dar înlocuirea sa e destul de simplă. Se poate pune chiar și un SSD dacă nu obișnuiți să stocați multe fișiere pe el. Hardul intern poate fi folosit ca unul extern dacă aveți un rack.

Dotările unui laptop sunt importante iar la unele variante mai noi ori performante, dotările sunt ceva mai bune. Acesta fiind un laptop entry-level, dotările sale sunt cele uzuale. Oferă tehnologie bluetooth pentru conectarea unui mouse wireless (fără a mai folosi un adaptor), WiFi n, dar WiFi ac e cea mai utilă pentru cei care au abonamente la internet ceva mai scumpe. Dacă aveți un abonament de 100 Mbps și u router wireless WiFi ac, atunci acest laptop e bun deoarece prin wireless viteza e similară cu cea de pe LAN.

Plusuri: arată bine, greutate redusă, USB 3.0, bluetooth cameră web HD etc.
Minusuri: nu are WiFi ac și Windows 10.

Toshiba Satellite C55-C-173 are dor Free DOS iar dacă doriți să puneți un sistem de operare bun pe acesta, atunci vă recomand Windows 10. Această versiune e cea mai nouă și mi se pare destul de reușită. Instalarea se poate face și de pe stick USB 3.0 dacă e ales să booteze de pe el.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu