≡ Meniu

Toshiba Satellite C55-C-18N, notebook cu i5-5200U

Toshiba Satellite C55-C-18N e un laptop al anului 2015 care vine dotat cu multiple caracteristici de top printre care aș aminti procesorul i5, cei 6 giga de RAM și Windows 10. E un laptop mai special pe partea estetică deoarece e de culoare albă… mai exact e complet alb.
Dat fiind faptul că vine cu niște specificații foarte bune și cu un ecran de 15,6 inci eu zic că acest model de laptop e numai bun pentru sarcini multimedia.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un laptop care nu doar arată bine, ci unul care se comportă fără reproșuri în diferite sarcini (că e vorba de filme Blu-ray ori jocuri simple).

Toshiba Satellite C55-C-18N, notebook cu i5-5200U

Procesorul e un Intel i5 5200U cu două nuclee, iar placa video e o Intel HD care e integrată. Această placă nu e una de jocuri, dar e oarecum echivalentă unor plăci video de la Nvidia.
Memoria RAM e foarte mare, fiind vorba de 6 giga. Capacitatea e așa de mare deoarece de 1-2 giga se va folosi placa Intel HD.
Porturile sunt multiple, printre ele trebuie să enumăr HDMI, USB și USB 3.0.
Bateria e una de 4 celule care ține vreo 3 ore în funcție de ce faceți pe laptop. Având o baterie de mai mică evident că și laptopul e unul mai ușor și are doar 2,2 kilograme.

Pro achiziția acestui model ar fi că nu costă mult, că vine cu un procesor nou, memoria RAM mare și aspectul plăcut.
Contra achiziției ar fi că nu are placă video cu memorie dedicată. Acest lucru nu e unul foarte important deoarece cipul grafic e foarte puternic și își ia memorie RAM din memoria sistemului. Poate că n-ar fi stricat nici dacă ar fi avut un ecran Full HD ori 4K, dar filmele la calitate superioară pot fi văzute și pe un televizor cu o astfel de rezoluție care se conectează la laptop prin HDMI.

Concluzia mea legată de notebook-ul acesta e își merită banii, mai exact primim un laptop care se descurcă formidabil în orice situație, că e vorba de editat video ori vizionat filme.
Din clipul de alături poți vedea mai bine cum arată acest laptop. Poți vedea că e complet alb spre deosebire de altele care au doar capacul alb.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu