≡ Meniu

Toshiba Satellite C55-C-1E2, laptop alb cu Core i5

Toshiba Satellite C55-C-1E2 e alegerea corectă pentru cei ce vor ceva mai multă performantă dar nu sunt pasionați de jocuri. Spun asta pentru că îi lipsește placa video dedicată dar există configurații cu AMD APU, la care placa video e decentă. Alegerile pot veni și de la alte branduri însă doar dacă vi se pare mai atractive. Designul e un alt punct care trebuie luat în considerare și în acest caz e foarte reușit deoarece e vorba de noua generație iar albul e plăcut. Laptopul e în totalitate pe alb dar există și alte culori care nu sunt vii.

Alternative sunt laptopurile mult mai performante deoarece nu văd de ce ați lua un model cu Pentium ori Core i3. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Toshiba Satellite C55-C-1E2, laptop alb cu Core i5

Procesorul acestui laptop nu e unul ca de PC, ci are tehnologie de economisire a energiei – Core i5-5200U de 2.2 GHz. Ecranul de 15 inci nu e foarte mare dar imagine mi se pare destul de detaliată – HD. Nu pot spune că e cel mai bun dar mi se pare satisfăcător. Multitaskingul mi se pare decent cu 4GB RAM dar se poate existe la 16GB dacă puneți două plăci de 8GB fiecare (personal, nu aș pune mai mult de 8GB).

Un alt punct forte e spațiul intern, acesta e asigurat de un hard de 1 TB, iar un SSD e mult peste un HDD. Dotările sale sunt bune: cameră web, cititor de carduri, tehnologie audio decentă, USBuri, LAN, HDMI, bluetooth, WiFi n. Păcat că nu are WiFi ac dar nu v-ar fi fost de folos dacă nu aveți un abonament mai scump la internet, adică cu viteză peste 100 Mbps. Instalarea sistemului de operare .

Plusuri: arată foarte bine, greutate redusă, nu are unitate DVD, USB 3.0, bluetooth și altele.
Minusuri: nu e foarte ieftin.

Toshiba Satellite C55-C-1E2 e o alegere bună și nu chiar accesibilă, dar poate că se va mai ieftini odată ce vor fi mai multe astfel de modele ori chiar mai performante. Se poate observa ușor că are procesor Intel din generația a 5-a, iar cea mai nouă e Skylake (a 6-a).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu