≡ Meniu

Toshiba Satellite C55-C-1E3, laptop de 15 inci cu Core i5 Broadwell

Toshiba Satellite C55-C-1E3 e mult mai ieftin decât un laptop cu ecran de 17 inci și procesor Core i3. Chiar și prezența/absența Windows-ului poate influența prețul laptopului, astfel că acesta e mai accesibil decât unul cu Windows 10. Nici nu aș fi ales sistem de operare ținând cont că e cel mai nou. Designul e același chiar și dacă culoarea e diferită, iar acest aspect nu afectează prețul laptopului. Un desktop cu aceleași componente nu ar fi mai ieftin deoarece trebuie să achiziționați un monitor dar și niște boxe pentru el.

Dacă nu vă puteți face o idee despre el, cu siguranță, clipul de la final e unul destul de detaliat. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Toshiba Satellite C55-C-1E3, laptop de 15 inci cu Core i5 Broadwell

Procesorul unui laptop office performant trebuie să fie cel puțin un Core i3 deoarece are tehnologii avansate dar și o placă video superioară. Are un Core i5-5200U cu placă video Intel HD Graphics 5500. Are imagine HD cu diagonală de 15 inci astfel se pot viziona filme 720p iar cele de 17 inci oferă imagine HD+. Spațiul de stocare de 1TB e satisfăcător și multitaskingul e decent cu 4GB, dar se poate pune și mai mult. Uneori nu are mare importanță spațiul de stocare, ci doar performanțele (un SSD mi se pare mai bun).

Un laptop nou are porturi USB 3.0 care oferă o viteză de transfer mult peste cea oferită de 2.0, iar unele laptopuri oferă chiar și funcție de încărcare a gadgeturilor prin USB. Designul acestui laptop e plăcut deoarece e subțire, finisajele sunt decente și greutatea e reducă. Din păcate, nu toți producătorii oferă astfel de laptopuri – de 2 kg, iar greutatea așa de mică se poate datora bateriei mai mici dar și lipsei unității DVD.

Plusuri: are numai 2 kg, autonomie foarte bună, componentel noi, design plăcut, fiabilitate.
Minusuri: nimic.

Chiar dacă un laptop ca Toshiba Satellite C55-C-1E3 nu are Windows preinstalat, voi puteți folosi un stick USB 3.0 pentru a-l instala mult mai rapid. Ar fi fost mai scump dacă ar fi avut Windows preinstalat iar instalarea e destul de simplă (se poate folosi chiar și o unitate DVD externă sau un hard extern).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu