≡ Meniu

Toshiba Satellite C55-C-1E4, laptop complet alb

Toshiba Satellite C55-C-1E4 e un laptop apărut pe la sfârșitul anului 2015 care se diferențiază față de altele prin faptul că are procesor Pentium Quad Core și că e complet alb. Deci, e laptopul perfect pentru cineva în căutarea unui laptop mai special, dar și puternic.
E un laptop de generație nouă cu unitate optică lipsă, lucru care e foarte bun deoarece chiar nu ai ce face cu o astfel de unitate.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci care vine cu tehnologie de ultimă generație la bord. Am pus alături o imagine pentru a îți face o părere despre cum arată.

Toshiba Satellite C55-C-1E4, laptop complet alb

Procesorul e un Pentium 3700 foarte puternic, iar placa video integrată e o Intel HD foarte capabilă. Pentru vizionarea filmelor vă puteți folosi de ecranul de 15 inci care are rezoluție 1366×768 pixeli.
Din păcate nu vine cu sistem de operare, dar se poate instala Windows 10 de pe un stick USB 3.0. Din păcate nu are unitate optică, dar asta nu e un lucru negativ deoarece în ziua de azi unitatea DVD e inutilă. Windows-ul va rula perfect deoarece vine cu 4GB memorie RAM, iar procesorul e unul cu 4 giga de RAM.
Portabilitatea dispozitivului e una ok din punctul meu de vedere deoarece are o greutate de 2,2 kilograme și o baterie de 4 celule. Bateria ține undeva la 3 ore și e una dintre cele mai bune.
Din păcate nu are rețea wi-fi ac sau 10/100/1000, dar nu trebuie să vă faceți probleme întrucât Internetul va rula la viteze considerabile.

Pro achiziția acestui model ar fi că vine cu multe porturi, că arată bine, că are o portabilitate peste medie (bateria e una cu 4 celule în condițiile în care altele au 2 celule), are hard de 1000 GB.
Contra ar fi că nu are SSD și placă video cu memorie dedicată.

Deci, dacă vrei un notebook care să aibă un procesor puternic și pe care să-l poți utiliza la multiple sarcini (filme, jocuri nu prea complexe și navigat pe net).
Alături poți vedea cum arată acest model. Pe piață sunt multe modele cu alb, dar niciunul nu e complet alb precum modelele de la Toshiba.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu