≡ Meniu

Toshiba Satellite C55-C-1KU, laptop alb cu procesor Core i3

Toshiba Satellite C55-C-1KU e unul dintre cele mai bune modele la un buget redus. Chiar nu așa alege un laptop mai ieftin decât acesta deoarece procesoarele nu sunt mai bune. În general, recomand laptopuri care au cel puțin un procesor Core i3 datorită performanțelor dar există și excepții (mă refer la modelele compacte sau convertibile). Un laptop alb iasă mai ușor în evidență și parcă arată mai bine decât unul negru. O altă alegere elegantă ar fi un laptop care e disponibil într-o combinație de culori (alb cu negru/argintiu cu negru).

Seria C55 oferă multe laptopuri similare însă ele pot avea componente diferite. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Toshiba Satellite C55-C-1KU, laptop alb cu procesor Core i3

Alegerea corectă ține de cât de limitat e bugetul și cam ce vă doriți. Nu are sens să luați un laptop cu placă video dedicată dacă nu vă jucați jocuri sau un procesor Core i5 sau i7 dacă nu folosiți aplicații profesionale. Are un ecran plăcut și orice laptop nou trebuie ofere cel puțin ce oferă acesta. recunosc, că se putea mai bine și aici mă refer la rezoluția ecranului.

Are suficientă memorie RAM dar puteți pune încă 4GB dacă considerați că nu e destulă – 4GB. Un laptop nou suportă mami multă memorie RAM decât unul vechi dar niciodată nu e nevoie de 16GB pe un așa model. Un laptop are un preț atractiv pentru că are o configurație office dar și pentru că are Free DOS ori linux. Acesta are Free DOS, deci trebuie instalat imediat Windows 10 și versiunea pe 64 de biți ar fi ideală. Chiar dacă un laptop nu are DVD, se poate instala cu o memorie USB 3.0 și veți observa că se face destul de rapid.

Plusuri: port USB 3.0, design elegant, preț atractiv, performanțe office decente, suportă multă memorie RAM și e fiabil.
Minusuri: nu sunt.

După cum am mai precizat, Toshiba Satellite C55-C-1KU arată foarte bine iar pentru cei care nu sunt deciși, am pus clipul de mai jos. Chiar dacă nu e exact același laptop, toate modelele C55-C arată la fel (o mică diferență ar fi culoarea).

{ 1 comentariu … citește-le alături sau adaugă unul }
  • bobby

    am achizitionat si modelul acesta de laptop azi si nu am reusit sa intru in bios!
    As fi foarte recunascator daca ma puteti ajuta !

Lasă un comentariu