≡ Meniu

Toshiba Satellite C55D-C-15J, laptop alb cu procesor AMD A8

Toshiba Satellite C55D-C-15J e o alegere destul de elegantă deoarece e disponibil pe o culoare destul de plăcută – alb. Are un design destul de reușit și se poate observa din poza de jos dar și dintr-un clip de prezentare a seriei. Optez pentru un brand cunoscut deoarece oferă multe tehnologii avansate dar și fiabilitate. Un producător mai experimentat e mai apreciat de utilizatori și dacă sunteți un fan al acestui brand, chiar nu văd de ce nu l-ați alege.

Alternativele sunt suficiente char și de la acest brand, iar dacă vreți un design mult diferit, sunt laptopuri oferite de alte branduri (Asus, Lenovo, Dell, Acer). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Toshiba Satellite C55D-C-15J, laptop alb cu procesor AMD A8

Procesorul acestui laptop e unul foarte bun pentru cei care vor să încerce un joc deoarece are placă video integrată performantă. Oricum, tot nu se compară cu una dedicată deoarece nu are memorie video proprie. Imaginea 15.6 inci e una detaliată dar e loc de mai bine pentru că există laptopuri cu imagine 1080p sau 4K. Nu știu când laptopurile mai ieftine vor avea și ele un ecran „îmbunătățit” (panou IPS sau rezoluție mai mare).

Configurația sa are un procesor A8 de la AMD care e destul de nou, 8GB de RAM și un hard de 1TB pentru stocarea de fișiere media. Calitatea audio e decentă la un nivel mai scăzut însă pentru o experiență multimedia superioară, e nevoie de boxe (un sistem audio 2.1 ar fi perfect). Porturile sale sunt numeroase dar și tehnologiile wireless. Aș alege un router wireless WiFi ac datorită vitezei pe wireless, chiar dacă laptopul are doar WiFi n. Apreciez că are Windows 10 dar și dacă nu l-ar fi avut, instalarea se putea face prin intermediul portului USB.

Plusuri: arată foarte bine, autonomie de lucru suficientă, destul spațiu de stocare, fără unitate DVD, USB 3.0.
Minusuri: nu are placă video dedicată pentru cei care vor să joace jocuri pe el.

Toshiba Satellite C55D-C-15J arată ca oricare alt model C55 din generația a 3-a, doar culoarea e diferită și unele componente. Dotările pot să fie  diferite doar dacă alegeți o altă serie.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu