≡ Meniu

Toshiba Satellite C70-C-18P, laptop de 17 inci cu Windows 10

Toshiba Satellite C70-C-18P e un model cu design modern și prețul nu e chiar de neglijat. Chiar dacă spațiul de stocare nu e mare, hardul poate fi schimbat cu unul mai mare ori se poate conecta un hard extern. Autonomia de lucru e una maximă de 6 ore și e așa doar în modul economic.

Un laptop ca acesta e alegerea ideală pentru cei ce vor un model pe alb. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Toshiba Satellite C70-C-18P, laptop de 17 inci cu Windows 10

Procesorul acestui laptop e un Pentium cu două nuclee model 3825U. Placa video Intel HD Graphics nu se compară cu una dedicată dar poate reda filme. Ecranul de 17.3 inci e unul suficient de mare pentru a viziona filme. Memoria RAM e una de 4GB și poate fi upgradată la 16GB. Și așa, memoria e la o frecvență de 1600 MHz deci multitaskingul va fi foarte bun.

Spațiul de stocare putea fi mai mare pentru un laptop mare deoarece poate fi folosit ca unul multimedia (pentru redare de filme). Dotările sale sunt foarte bune iar acea unitate optică DVD mi se pare inutilă deoarece instalarea de aplicații se poate face prin intermediul USBului. Porturile sale sunt cele clasice: USB 2.0, USB 3.0, HDMI, audio și LAN. Orice laptop nou are aceste porturi însă unele pot avea doar USB 3.0.

Tehnologiile de comunicații sunt următoarele: WiFi n și bluetooth. Unele laptopuri au WiFi ac dar nu cred că vă veți folosi de ea. Mai bine optați pentru un router wireless cu WiFi ac. Bateria sa de 4 celule oferă o autonomie bună și nu mai e necesară una mai mare cum erau cele de 6 celule. Acesta nu e cu Free DOS ci are deja Windows 10 pe el, astfel puteți să-l folosiți imediat după instalare.

Plusuri: are Windows 10, preț atractiv, performanțe decente, ecran de 17 inci, greutate redusă și fiabilitate.
Minusuri: nu are Core i3.

Toshiba Satellite C70-C-18P e alegerea corectă pentru cei care doresc un laptop cu ecran mare și din nume se poate observa că acesta e la generația a 3-a. Imaginea oferită de acesta e una destul de detaliată însă există laptopuri chiar și cu imagine 4K.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu