≡ Meniu

Toshiba Satellite C70-C-197, laptop de 17 inci cu design alb

Toshiba Satellite C70-C-197 e o variantă albă cu ecran de 17 inci și probabil ați și observat că acestea sun destul de puține. Acest laptop poate fi foarte bun pentru acasă dar și la locul de muncă. Nu mi se pare foarte greu pentru un laptop de 17 inci (comparativ cu generațiile precedente de laptopuri). Poate fi ceva mai ușor dacă folosiți o geantă sau un rucsac pentru a-l transporta. Arată foarte bine pe alb dar și negru. Pentru o altă culoare trebuie să alegeți alt model și care are alt nume.

Din poza de jos se poate observa că există și variante pe negru dar finisajele sunt aceleași. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Toshiba Satellite C70-C-197, laptop de 17 inci cu design alb

Procesorul acestui laptop e unul de tip Core i3-5005U care are placă video corespunzătoare – HD 5500. E vorba de a generație de procesoare de la Intel care are și tehnologie de economisire a energiei. Autonomia de lucru e generoasă cu o baterie de 4 celule. Ecranul de 17 inci cu imagine HD+ .e numai bun pentru a reda conținut HD. Se poate reda și conținut 1080p dar se poate conecta și un televizor sau monitor la el prin HDMI.

Cred că 8GB de memorie RAM e de ajuns și multitaskingul e foarte bun. Pe partea de spațiu de stocare nu am ce să-i reproșez dar un SSD ar fi fost mai bun. La un așa preț, nu veți găsi laptopuri cu SSDuri dar voi puteți face această modificare ca un viitor upgrade. La ori ce laptop se poate pune un astfel de mediu de stocare.

Plusuri: are Windows 10 preinstalat, bluetooth, procesor destul de nou – Broadwell, destul spațiu de stocare, multitasking bun.
Minusuri: nu are placă video dedicată.

Toshiba Satellite C70-C-197 e unul dintre multele laptopuri de 17 inci de la acesta brand și nu orice producător oferă astfel de soluții accesibile. În generla, laptopurile de 17 inci sunt ceva mai scumpe deoarece au componente performante. Acesta e ieftin pentru că nu are acea placă video dedicată dar are pe cea integrată care e bună pentru uz office sau chiar redare media. Doar jocurile 3D necesită ceva mai multă performanță din partea laptopului.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu