≡ Meniu

Toshiba Satellite C70-C-198, notebook cu Broadwell

Toshiba Satellite C70-C-198 e unul dintre cele mai bune laptopuri când vine vorba despre a alege un laptop pentru sarcini multimedia. Asta deoarece vine cu procesor Pentium puternic (scoate undeva la 3000 puncte la benchmark, adică mai bine decât unele i3-uri), 4 giga memorie RAM și un ecran de 17,3 inci cu rezoluție HD+ (1600×900 pixeli). Vine cu sistem de operare preinstalat și nu e vorba despre orice OS, ci despre Windows 10. E un laptop clasic, adică cu tastatură numerică și cu unitate optică. Aceste două lucruri mie nu îmi sunt utile, dar pot fi utile altora întrucât tastatura numerică ajută la o introducere rapidă a numerelor, iar unitatea DVD-RW ajută la instalarea unui alt OS.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat de generație nouă cu procesor Pentium Broadwell model Pentium 3825U. Memoria RAM a sistemului e de 4GB, iar hardul e unul destul de capacitiv fiind vorba despre un model de 500 de giga.

Toshiba Satellite C70-C-198, notebook cu Broadwell

Pe partea de specificații acest model e unul dotat cu procesor Pentium, cip grafic Intel HD și memorie RAM de 4 giga. În cazul în care doriți să instalați mai mulți RAMi atunci trebuie știut că mai are un slot liber și că are o capacitate de 16 giga. Ecranul e unul de 17,3 inci cu rezoluție 1600×600 pixeli, iar datorită acestui lucru o să vedeți filme HD la calitate maximă. În cazul în care doriți să vedeți filme Blu-ray atunci puteți să le vedeți pe laptop ori pe un televizor care să aibă rezoluție Full HD.

Pentru achiziția acestui model ar fi că arată bine, că nu costă mult, că vine cu sistem de operare preinstalat și că vine cu tehnologii noi.
Cred că îți dai seama că portabilitatea sa nu e cea mai bună din moment ce e un model cu ecran de 17,3 inci. Bateria nu e nici ea cea mai bună deoarece e vorba de una cu 4 celule care ține vreo 3 ore maxim.

Deci, dacă te interesează un laptop care să poată fi utilizat pentru filme HD, intrat pe net și jocuri simple atunci modelul C70-C ar fi recomandarea mea. Nu are placă video cu memorie dedicată, dar eu zic că acest lucru nu e unul rău întrucât dacă nu ești gamer înrăit atunci nu ai nevoie de așa ceva.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu