≡ Meniu

Toshiba Satellite C70-C-199, laptop cu i3-5005U și GeForce 930M

Un laptop scos pe piață de curând și cu ecran de 17,3 inci e acest Toshiba Satellite C70-C-199. Vine cu rezoluție HD+ și cu procesor i3-5005U care are cip grafic Intel HD integrat. Acest procesor e unul foarte puternic și e oarecum echivalent i5-urilor mai vechi.
Nu e un laptop destinat celora care vor portabilitate maximă deoarece bateria e de doar 4 celule, iar greutatea e de 2,6 kilograme.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe banii aceștia beneficiem de un laptop care vine cu 4 giga RAM, hard de 1 terra și placă video GeForce care are 2 giga memorie dedicată. Din imaginea de alături poți vedea mai bine cum se prezintă acest model, mai exact e un model negru cu diferite texturi mdoerne.

Toshiba Satellite C70-C-199, laptop cu i3-5005U și GeForce 930M

Pe partea de specificații acest model se laudă cu procesor i3, cu mulți RAMi (4 GB) și cu ecranul de 17,3 inci. Nu ar fi fost rău dacă ar fi avut ecran cu rezoluție 1080p ori 4K, dar e bine și așa. Având port HDMI puteți conecta la el un televizor Full HD așa încât să puteți vedea filme Blu-ray.
Consumul bateriei e unul limitat deoarece ecranul e unul cu tehnologie LED, iar placa video e una cu tehnologie Nvidia Optimus. Această tehnologie e una care te va ajuta să economisești foarte mult din baterie deoarece activează placa GeForce doar atunci când e nevoie de ea, adică în jocuri și aplicații costisitoare.

Pentru achiziția modelului acesta ar fi performanțele ok, că arată bine, multitudinea de porturi și că poate fi upgradat (cu RAM ori un SSD).
Contra ar fi că nu are ecran cu rezoluție mai mare. Poate că pe unii îi deranjează că nu are wireless ac și că LAN-ul nu e Gigabit, dar nu știu cât de mult vă afectează aceste lucruri.

Deci, în cazul în care ești interesat de un laptop care să se descurce de minune la jocuri, filme HD+ și alte lucruri atunci acest model ar fi recomandarea mea. Datorită specificațiilor eu ași spune că e un model de laptop foarte bun pentru mediul business.
Alături e și un clip de prezentare al acestui model și poți vedea că arată foarte bine.

{ 1 comentariu … citește-le alături sau adaugă unul }
  • daniel

    Se incalzeste la jocuri?

Lasă un comentariu