≡ Meniu

Toshiba Satellite CL10-B-103, Cloudbook cu ecran de 11 inci

Toshiba Satellite CL10-B-103 e un laptop pentru cei interesați de ceva cu portabilitate ridicată și care să fie utilizat în principal la intrat pe net și vizionat clipuri. Ecranul e unul de 11,6 inci, și rezoluția de 1366×768 pixeli te va ajuta să poți viziona filme HD la calitate maximă fără vreo pierdere de detaliu.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi. În acesta e integrat sistemul de operare Windows 8.1 care pe majoritatea notebook-urilor noi nu îl întâlnim. Cum arată poți vedea mai bine din imaginea care am pus-o alături. Evident că există multiple modele Cl10-B, iar din această cauză pot avea culori diferite de acesta. 😉

Toshiba Satellite CL10-B-103, Cloudbook cu ecran de 11 inci

Pe partea de specificații se laudă cu ecranul de 11 inci care are rezoluție HD, procesorul Celeron dual core și memoria RAM de 2GB. Dacă vrei să-i pui mai mulți RAMi atunci trebuie știut că nu se poate, dar e suficient și cât are.
La capitolul portabilitate stă destul de bine întrucât are o greutate de 1,1 kilograme, iar bateria cu două celule ține vreo câteva ore (depinde de ce faceți pe laptop).
Nu e cel mai puternic laptop de pe piață, dar cu siguranță productivitatea e mult mia bună decât a unui Chromebook ori a unei tablete cu Android sau iOS.

Pro achiziția unui astfel de model ar fi garanția mare (poate fi extinsă la maxim 4 ani), că e compact, performanțele decente și ecranul clar.
Din păcate nu vine cu unitate optică, dar sistemul e preinstalat. În cazul în care doriți să instalați altceva pe el atunci v-aș recomanda să faceți instalarea prin intermediul unei memorii USB ori a unei unități externe.

Acest Cloudbook vine ca o alternativă la laptopurile Chromebook cu sistemul celor de la Google. Evident că acesta de față are multiple avantaje printre care se numără sistemul de operare Windows care e mult mai productiv decât Chrome OS.
Alături am pus și un clip pentru a îți face o părere despre cum arată acest model. Poți vedea că arată foarte similar cu laptopurile celor de la Asus ori de la Apple.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu