≡ Meniu

Toshiba Satellite CL10-C-102, laptop mic cu design modern

Toshiba Satellite CL10-C-102 e o alegere compactă și e evident din numele său. De cele mai multe ori numele său poate sugera dimensiunea ecranului, generația dar și ce dotări are (depinde de la un model la altul). Poate să țină locul unei tablete însă ecranul nu are tehnologie touch.

Alternativele sunt destul de multe deoarece laptopuri ieftine sunt de multe tipuri chiar și cu ecrane mai mari, dar nu arată la fel de bine. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Toshiba Satellite CL10-C-102, laptop mic cu design modern

Procesorul unui astfel de laptop e unul de tip Celeron și acesta e cea mai ieftină soluție de la Intel. E un Celeron N3050 care e prezent pe multe laptopuri noi și care e destul de popular chiar și pentru un Dual Core. Ecranul său mi se pare destul bun – HD cu diagonală de 11.6 inci. Memoria RAM nu e foarte generoasă dar e suficientă, deoarece sistemul consumă puțin. Poate că spațiul intern nu e de ajuns însă e vorba de o memorie flash care face ca totul să pornească instant.

Un laptop are multe dotări și are nevoie de ele dacă dorește să înlocuiască un desktop. Nu le enumăr deoarece sun cam aceleași ca la alte laptopuri, doar porturile nu sunt așa de multe și nu putea avea unitatea DVD.

O baterie de 2 celule pare prea mică însă configurația sa e una destul eficientă (performanțe decente și consum redus). Un laptop de 11 inci nu poate fi chiar așa de greu și astfel de modele nu se prea fabrică. În general, laptopurile de 15 inci sunt cele mai numeroase și cântăresc cât două astfel de laptopuri. Combinația de culori e destul de reușită deoarece se evidențiază atât tastatura cât și ecranul (pentru că sunt pe negru).

Plusuri: are Windows 10 preinstalat, greutate redusă, ecran HD, cameră web HD, performant și fiabil.
Minusuri: nu prea sunt.

Toshiba Satellite CL10-C-102 are un design similar cu cel al seriei precedente, motiv pentru care clipul de mai jos vă poate fi de folos. Nu există laptopuri mai mari care să facă parte din aceea serie doar dacă alegeți altă serie, deci și designul e diferit.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu