≡ Meniu

Toshiba Satellite KIRA-10H, laptop cu ecran IPS FullHD și ieșire video 4K

Toshiba Satellite KIRA-10H poate fi un laptop foarte bun dacă vreți să-l luați cu voi. Spun asta deoarece are doar 1.1 kg și din numele său reiese că e un laptop premium – Kira. Această serie oferă laptopuri cu ecran FullHD IPS, procesoare Broadwell și alte componente/dotări bune. Nu poate fi comparat cu un laptop clasic deoarece și designul e unul plăcut. Poate ține locul unei tablete deoarece e destul de ușor și nu e nevoie de un ecran touch.

Dacă nu vi-l permiteți, atunci trebuie să optați pentru altă serie deoarece prețurile sunt relativ aceleași pentru laptopuri Kira. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Toshiba Satellite KIRA-10H, laptop cu ecran IPS FullHD și ieșire video 4K

Un Core i7-5500U e ideal pentru un laptop de tip office dar poate fi prezent și pe multe laptopuri multimedia datorită performanțelor sale. Bineînțeles și restul componentelor sunt foarte importante atunci când vreți un laptop pentru acasă. Dacă nu vă doriți un laptop compact ci unul pe care să vedeți filme, puteți opta pentru unul de 17 inci ori unul cu ieșire HDMI 4K cum are cel de sus. Adică îl folosi ca media player portabil dar e necesar și un televizor 4K.

Un laptop așa de mic nu poate avea unitate optică sau tastatură numerică, dar și porturile nu sunt așa de numeroase. Calitatea audio e dată de tehnologia audio dar și de difuzoarele sale. Eu aș conecta un sistem audio la acesta pentru un plus de performanță. Un sistem audio integrat nu va fi niciodată peste unul clasic (alegerea depinde de spațiul disponibil și buget).

Nu aș recomanda ala sistem de operare deoarece doar acesta îi evidențiază performanțele. Ca și caracteristici speciale acest laptop are: ieșire HDMI 4K, USB 3.0 cu funcție de încărcare.

Plusuri: are Windows 10 preinstalat, tastatură iluminată, tehnologii wireless bune – WiFi ac și bluetooth, USBuri 3.0 destul de multe.
Minusuri: nu are un ecran mare.

Un laptop cu ecran mare e un laptop multimedia și asta ar afecta și greutatea sa. Toshiba Satellite KIRA-10H e o variantă destul de portabilă iar caracteristicile sale speciale nu sunt cele ale unui laptop oarecare, ci ale unui model premium.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu