≡ Meniu

Toshiba Satellite L50-B-1CE, laptop roșu cu i3-4005U

Toshiba Satellite L50-B-1CE e un laptop de culoare roșie dotat cu procesor i3 U și cu sistem de operare Windows 8.1 preinstalat. Vine cu unitate optică care te va ajuta să instalezi diferite programe, dar și un alt OS în cazul în care nu ești mulțumit cu cel preinstalat. (Opinia mea e că ar fi bine să rămâi cu 8.1 deoarece e cel mai stabil.)
Deoarece nu vine cu placă video care să aibă memorie dedicată acest model e unul bun pentru sarcini office. Procesorul e un i3 4005u care scoate undeva la 2487 puncte la benchmark, deci ceva mai bine decât un Pentium.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar alte lucruri care îl fac să-și merite banii, pe lângă sistem, ar fi memoria de 4GB și ecranul clar de 15,6 inci.

Toshiba Satellite L50-B-1CE, laptop roșu cu i3-4005U

Pe partea de specificații acest model e unul care se laudă cu un procesor i3 dual core, cu cip grafic Intel HD și cu multă memorie. Cei 4 giga sunt suficienți, același lucru putându-se spune și despre hardul de 500 de giga. Nu o să vă trebuiască mai multă memorie RAM și nici un hard mai mare.
Pe partea de porturi are USB 3.0, iar pentru a descărca de pe net la viteze bune acest notebook are și wireless ac (deci suportă două benzi).
Stă foarte bine și pe partea de portabilitate deoarece are 2,2 kilograme, iar bateria de 4 celule ține 6 ore… după spusele producătorului.
Construcția e destul de rigidă deoarece e făcut din plastic, iar greutatea nu e afectată negativ de acest material.

Pro achiziționarea acestui laptop ar fi aspectul unic, costul de achiziție nu prea mare, fiabilitatea crescută, că are sistem preinstalat, că are wi-fi ac și bateria care ține mult.
Contra achiziție iar putea fi faptul că nu are procesor quad core și că nu are memorie dedicată la placa video.

De final pot spune că modelul acesta e unul excepțional în cazul în care îți dorești ceva pentru intrat pe net, ascultat muzică și vizionat filme HD. Evident că poate fi conectat la un HDTV pentru a vedea filme la calitate Full HD deoarece ecranul laptopului e doar 1366×768 pixeli.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu