≡ Meniu

Toshiba Satellite L50-B-258, laptop roșu cu FreeDOS

Laptopurile noi au procesoare eficiente, iar Toshiba Satellite L50-B-258 are unul ceva mai ieftin. Cu trecerea timpului, procesoarele foarte slabe nu vor mai exista și mă refer la cele Intel Atom sau cele de la AMD. Nu mai e nevoie de un laptop foarte scump pentru a viziona filme, folosi programe ori rula niște jocuri. Acesta nu e un laptop creat pentru jocuri deoarece placa video Intel nu e recomandată pentru redare 3D (depinde de cerințele jocului sau aplicației).

Dacă vi se pare cam scump, alegeți unul cu Intel Celeron sau ceva mai compact. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Toshiba Satellite L50-B-258, laptop roșu cu FreeDOS

Un Pentium Quad-Core de N3530 e o alegere foarte bună pentru cei care vor performanțe bune la un preț atractiv. Poate că seria Intel Bay Trail M pare banală dar e cam la fel de bună ca cele precedente și mă refer la aceeași serie. Ecranul de 15 inci are o imagine de 1366 cu 768 pixeli și cam așa la mai toate laptopurile ieftine. Restul configurației are componente hardware decente: 4GB RAM la o frecvență bună și hard disck cu capacitate de 500GB.

Placa video e una Intel HD Graphics deci are dor cea integrată și unele laptopuri au și una dedicată. Ca și dotări, un laptop vine cu cameră web, DVD, card reader, HDMI, VGA, USBuri, audio, bluetooth și WiFi. Autonomia laptopului depinde de cum îl folosiți sau cât de solicitată e configurația. În mod economic, acest laptop oferă maxim 6 ore de funcționare.

Plusuri: are un preț destul de mic, încărcare USB pentru cei care au gadgeturi portabile, bluetooth și autonomie mare.
Minusuri: nu prea sunt.

Toshiba Satellite L50-B-258 e disponibil pe roșu, dar această nouă serie oferă variante și pe alte culori – negru, argintiu, albastru etc. Cel de jos e pe gri sau argintiu și parcă e cea mai inspirată culoare, dar depinde de preferințele voastre. Cu siguranță, numele nu e aceeași pentru un laptop pe altă culoare. Acea regulă e valabilă doar la unii producători, la acesta codul e diferit de la un laptop la altul (chiar dacă diferența foarte mică).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu