≡ Meniu

Toshiba Satellite L50-B-25C, laptop cu i5-5200U Broadwell

Toshiba Satellite L50-B-25C e un laptop din seria L50-B care-i o serie a anului 2014, iar procesorul cu care e dotat e un i5 Broadwell, adică un procesor de generație nouă care e prezent în laptopurile vândute din 2015. Laptopul nu are placă video dedicată, ci un model Intel HD 5500 care e integrat și care poate reda clipuri HD.
Un astfel de laptop e foarte bun pentru sarcini office, dar și multimedia. Iar, dacă avea placa video cu memorie dedicată atunci era excelent și la jocuri.

Modelul vine la un preț bun Vezi prețul special de azi care nu e deloc mare dacă luăm în considerare că are wireless ac și o baterie care ține vreo 6 ore.

Toshiba Satellite L50-B-25C, laptop cu i5-5200U Broadwell

Pe partea de specificații se evidențiază cu procesorul i5-5200U, cipul grafic Intel HD, cei 4 giga memorie RAM și bateria cu 4 celule. Mă bucur că au decis să instaleze o placă de rețea wireless de tip dual band deoarece telefoanele și tabletele au așa ceva de ani buni de zile. Singurul lucru esențial care ar mai trebuie implementat pe laptopurile de serie ar fi ecranele cu panou IPS și SSD-urile ca standard.
La capitolul soft nu are Windows și de aceea vă recomand să instalați Windows 8.1 pe el pentru a beneficia de ultimele tehnologii soft. Ar fi interesant să instalați Windows 10, dar numai prin 2016 când o să fie stabil. Instalarea sistemului se poate face de pe unitatea optică, dar cel mai bine e să se facă de pe o memorie USB deoarece procesul de instalare o să fie mai rapid.

Pro achiziția unui notebook PC precum acesta ar fi aspectul plăcut, că nu costă prea mult, că vine cu multe tehnologii utile și performanța extraordinară (în mare parte datorată procesorului i5 din generație nouă). Nu trebuie neglijat nici că are o baterie care ține mult, dar nu ține nici 6 ore cum zice Toshiba ci vreo 4 ore, maxim.

Alături am pus un preview cu acest model de culoare albă. Se poate vedea că e un model complet alb, lucru apreciat de cei care vor un laptop unic (majoritatea laptopurilor sunt gri ori negre).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu