≡ Meniu

Toshiba Satellite L50-B-25L, model cu i7-5500U Broadwell pe white

Pentru cei interesați de un laptop performant care să poată fi utilizat pe post de desktop replacement recomand acest model Toshiba Satellite L50-B-25L. Vine pe alb complet cu procesor i7, placă video dedicată și unitate optică. Alte modele din seria L50-B nu au unitate optică dedicată și nici AMD Enduro. Tehnologia AMD Enduro e una care te va ajuta în cazul în care dorești să ai o autonomie mai mare a bateriei, producătorul lăudându-se că bateria ține vreo 6 ore.
E un laptop special conceput pentru sarcini multimedia, iar acest lucru se poate vedea prin prezența ecranului de 15,6 inci a procesorului rapid și a păcii video R7 M260.

Nici nu aș putea spune că e un laptop care costă mult întrucât are un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim unul dintre cele mai avansate laptopuri de pe piață. Vine chiar și cu wireless ac care te va ajuta să descarci la viteze Gigabit de pe Internet.

Toshiba Satellite L50-B-25L, model cu i7-5500U Broadwell pe white

Procesorul i7-5500U e unul cu două nuclee și e mai bun decât unul i3 deoarece are 4 thread-uri, adică mai multă putere de procesare. Pentru stocarea diferitelor fișiere te poți folosi de hard, iar în cazul în care nu-ți ajung cei 1TB ai acestuia atunci poți apela la un serviciu de cloud.
Pentru conectarea multiplelor aparate la el se pot fi porturile deoarece are foarte multe. Hardurile externe precum și memoriile pot fi conectate la USB, iar

Plusuri la acest model ar fi că e complet pe alb (sunt rare astfel de modele), că are un preț corect, fiabilitatea ridicată, că are un procesor rapid, că bateria sa ține mult și că vine cu placă wireless ac.
Contra ar fi lipsa unui SSD și a unui ecran mai bun.

Deci, dacă te interesează un laptop care să arate bine și care să poată fi utilizat pentru multiple lucruri atunci îți recomand acest model. Din clipul de alături poți vedea mai bine cum se prezintă. În trecut laptopurile celora de la Sony erau foarte căutate deoarece erau albe, dar acum cred că cele Toshiba le vor lua locul.

{ 2 comentarii … citește-le alături sau adaugă unul }
  • Isomer

    Oferta pentru plata in rate expira in 4 zile, nu oferta pentru pretul laptop-ului!

  • admin

    Reducerea laptopului expiră în 4 zile.

Lasă un comentariu