≡ Meniu

Toshiba Satellite L50-B-25N, laptop cu Intel Broadwell

Un laptop cu Intel Broadwell e acest model Toshiba Satellite L50-B-25N și nu e singurul. Chiar și alți producători oferă astfel de soluții iar pentru cei care nu vor un laptop așa de scump, pot alege unul cu Core i5 Broadwell ori Haswell. Diferențele de performanță sunt foarte mici deoarece e vorba de două serii apropiate. Oricum, veți face o alegere foarte bună cu o așa configurație și restul componentelor sunt relativ același. Poate placa video e ceva mai specială dar e prezentă și pe alte.

Alternative sunt destule dar nu și cu noile procesoare Intel, numite Broadwell. Puteți lua în considerare și alți producători. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Toshiba Satellite L50-B-25N, laptop cu Intel Broadwell

Specificațiile tehnice sau componentele sale sunt: placă video R7 M260, placă video Intel HD 5500 (aceasta e cea integartă și nu o recoamdn pentru rularea de jocuri), procesor i7-5500U, 4GB memorie RAM și un hard de 1TB. Ecranul e destul de simplu sau clasic – 15 inci cu imagine HD. Are multe dotări interesante: difuzoare, card reader, DVD și porturile. E precum un media player doar cu o funcționalitate mai mare.

Porturile sale sunt următoarele: un USB 2.0, două USB-uri 3.0, port VGA, port LAN, HDMI, iar tehnologiile wireless sunt și ele utile( bluetooth și tehnologie WiFi). Bateria sa de 4 celule oferă o autonomie maximă de 6 ore care e valabilă în modul office. Laptopul are numai 2.2 kilograme și e bine să fie cât mai mică deoarece se dorește a fi un gadget portabil. Sistemul de operare e Free DOS și ar fi bine să optați pentru Windows 8.1 deoarece e mai nou, iar versiunea pe 64 de biți e obligatorie.

Plusuri: are o greutate redusă, autonomie mare, preț atractiv, procesor de ultimă generație, posibilități de upgrade dar acestea sunt limitate etc.
Minusuri: nu prea sunt.

Toshiba Satellite L50-B-25N e unul dintr-o serie nouă și care e perfectă pentru cei care nu vor un laptop de tip office. Din clipul de jos cred că vă puteți face o idee despre el și arată ca oricare alt L50, doar cu unele pot fi disponibile pe alte culori sau componentele pot diferi.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu