≡ Meniu

Toshiba Satellite L50-B-27N, laptop cu Core i5 Broadwell

Toshiba Satellite L50-B-27N e o alegere destul de bună pentru cei care vor să încerce jocuri, să vizioneze filme ori să folosească diverse programe. Arată ca oricare alt laptop doar culoarea diferă și mă refer strict la seria L50-B. Oricum, cu cât e mai nou cu atât e mai eficient și configurațiile sunt satisfăcătoare pentru ce există deja pe piață.

Alternative sunt destule deoarece nu e un laptop chiar ieftin și mai sunt și cele cu Core i3 sau Pentium-uri. Oricum, alegeți un laptop performant dacă îl vreți pentru o perioadă mai îndelungată. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Toshiba Satellite L50-B-27N, laptop cu Core i5 Broadwell

Procesorul său nu e foarte cunoscut deoarece a apărut recent și face parte din seria Broadwell. Configurația sa are: procesor Core i5-5200U, placă video Intel HD Graphics 5500, 8GB de RAM și un hard de 1TB. Placa video dedicată e una de tip R7 M260 care are 2 GB memorie video dedicată. Suportă maxim 16GB RAM, dar nu cred că veți alege un astfel de upgrade, mai bine optați pentru un SSD în locul unității DVD (cu caddy) sau a hardului. Pe partea de comunicații are tehnologie bluetooth și WiFi, nu veți găsi 3G pe laptopuri așa ieftine. Un modem 3G poate fi cel cu interfață USB și care-l puteți primi de la furnizorul serviciului de internet.

Greutatea sa e ceva mai mică decât ce a altor serii precedente și e bine să fie tot mai ușoare. Cu siguranță, ar fi avut 2 kg dacă ar fi renunțat la unitatea DVD. E o dotare inutilă și instalarea sistemului se poate face cu un stick. Sistem de operare e Free DOS, deci v-a trebui să puneți Windows pe acesta, iar 8.1 ar fi cel mai indicat. În general, veți primi drivere pentru sisteme de operare noi.

Plusuri: e portabil, preț atractiv, configurație eficientă, autonomie mare și aspect plăcut.
Minusuri: nu prea sunt.

Cu siguranță, Toshiba Satellite L50-B-27N e pe gustul oricui deoarece arată bine, e performant și ușor de transportat. Jos e o prezentare pe o culoare destul de interesantă – argintiu. Dar nu vine în totalitate pe argintiu, ci e vorba de o combinație de culori – argintiu cu negru.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu