≡ Meniu

Toshiba Satellite L50-B-2C8, laptop cu Core i7 Broadwell

Laptopul Toshiba Satellite L50-B-2C8 e unul destul de interesant deoarece vine cu cel mai nou procesor de la Intel. Pe lângă că e foarte nou, e și unul de tip Core i7. Mai există variante și cu procesor Core i5 care sunt ceva mai ieftine dar nu cu mult. Pentru cei cu pretenții mari, e bine să alegeți Core i7.

Alternativele sunt destul de multe și care pot fi la fel de performante însă dimensiunile, finisajele și procesorul pot să difere. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Toshiba Satellite L50-B-2C8, laptop cu Core i7 Broadwell

Procesorul Core i7-5500U e unul cu tehnologie Broadwell care e următoarea după Haswell. Chiar dacă nu are o frecvență mare, ea poate urca până la 3GHz. Oricum, cu trecerea timpului procesoarele vor avea un consum tot mai redus iar frecvența va fi una corespunzătoare. Acest procesor e superior celor Haswell dar nu și celor cu terminația HQ.

În rest, trebuie să menționez că are 8GB de RAM, hard de 1TB, R7 M260 și Intel HD 5500. Pentru gaming, placa video dedicată e perfectă și are un consum de energie mai mare. Ecranul de 15 inci are o imagine de tip 1080p care e una perfectă pentru vizionat filme. Dotările sale sunt multe: microfon, cameră web HD, card reader,  tehnologie audio DTS, difuzoare, bluetooth, WiFiI, HDMi etc. Mai sunt și porturi USB care sunt de tip 3.0 și sunt 4 la număr.

Greutatea laptopului e una de 2.2 kilograme, și de cele mai multe ori se datorează bateriei sale. În acest caz se datorează și carcasei care e mai bine realizată. Sistemul de operare e Free DOS dar trebuie să alegeți altul, iar pentru o așa configurație, Windows 8.1 e necesar.

Plusuri: are doar 2.2 kilograme, autonomei maximă de 6 ore, puteți încărca telefonul la USB 3.0, wireless ac, Intel Broadwell etc.
Minusuri: nu are WiFi ac.

Toshiba Satellite L50-B-2C8 e ideal pentru cei care vor un laptop de ultimă generație și țin la eleganță. Jos e o prezentare a unui laptop destul de similar, doar că are unele componente mai diferite. Tot, așa arată iar din poza de sus nu poate fi văzut foarte bine. Oricum, merită luat și e precum un ultrabook (portabil, performant și elegant).

{ 1 comentariu … citește-le alături sau adaugă unul }
 • sifu

  Comunicaţii fără fir
  Producător : Intel®
  Tehnologie fără fir : Bluetooth® 4.0 + LE
  Versiune : 4.0 + LE
  Conformitate : Wi-Fi™
  Suport reţea : 802.11ac, a/b/g/n
  Producător : Intel®
  Tehnologie fără fir : Wireless LAN
  Versiune : Intel® Dual Band Wireless-AC 3160
  Informati direct de pe pagina producatorului.
  Cu respect.

Lasă un comentariu