≡ Meniu

Toshiba Satellite L50-B-2CK, laptop roșu de 2.2 kg

Toshiba Satellite L50-B-2CK e un laptop destul de elegant și seria L50-B arată la fel indiferent de configurație ori culoare. Acesta e ceva mai ieftin dar acest aspect se datorează în mare parte configurației. E vorba de o configurație de tip office fără placă video dedicată și laptopul poate fi un bun înlocuitor pentru actualul desktop sau laptop. Întotdeauna să alegeți un laptop nou deoarece aduce după sine un plus de eficiență. Poate că nu e cea mai performant alegere dar poate că nici nu vreți mai mult.

Alternative sunt destule pentru că laptopuri cu Intel Bay Trail M sunt destul de multe, iar cele cu procesoare AMD sunt inferioare ca și performanțe. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Toshiba Satellite L50-B-2CK, laptop roșu de 2.2 kg

Procesorul Celeron N2840 de 2.1 GHz are performanțe decente chiar dacă nu face parte din serie Broadwell. Placa video Intel HD Graphics e prezentă pe multe laptopuri și pe platformele desktop e ceva mai diferită. Oricum, plăcile video dedicate sunt mult superioare deoarece au memorie video proprie. În același preț, un desktop e ceva mai performant dar componentele de pe laptopuri sunt făcute să consume puțin.

Ecranul de 15 inci au o imagine de 1366 cu 768 pixeli, cam așa e la toate laptopurile. Pe viitor sper ca ecranele să fie mai bune pe laptopurile ieftine (imagine mai detaliată sau unghiuri de vizibilitate mai mari). Se poate pune cel mult 8GB RAM, dar și 4GB pare suficient. Un hard de 500 GB poate fi de ajuns deoarece unele fișier pot fi stocate online.

Are dotări bune dar ele diferă puțin de la un brand la altul. Autonomia de lucru e de maxim 6 ore și e doar în modul economic. Greutatea sa e de numai 2.2 kg și se datorează bateriei mai mici dar și construcției. Are doar Free DOS deci va trebuie să instalați ulterior Windows 8.1 64 de biți. Aș alege pentru acea versiune deoarece are 4GB de RAM, iar cu versiunea de 32 de biți memoria RAM nu e recunoscută în totalitate.

Plusuri: greutatea redusă, autonomie generoasă, preț atractiv, încărcare prin USB 3.0 și design elegant.
Minusuri: nu prea sunt.

Toshiba Satellite L50-B-2CK e o alegere bună dacă nu vă plac jocurile, dar pentru restul e satisfăcător (mă refer la redare filme, aplicații și navigare web). Jos e un clip cu varianta pe negru și chiar dacă diferă culorile, finisajele sunt aceleași.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu