≡ Meniu

Toshiba Satellite L50-B-2CM, model black cu i3-4005U

Dacă vrei un laptop puternic cu portabilitate bună atunci îți recomand modelul Toshiba Satellite L50-B-2CM. Acesta e unul dotat cu procesor i3, placă video integrată model Intel HD și 4GB memorie RAM. Capacitatea mare de memorie te ajută ca totul să ruleze fluent, iar procesorul i3 e mult mai bun decât Celeron și Pentium.
Bateria modelului acesta ține vreo 3 ore, iar asta te va ajuta foarte mult dacă o să iei laptopul cu tine în vacanță ori la o cafenea.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani beneficiem de un laptop de 2,2 kilograme care poate fi utilizat la navigat pe net, vizionat filme HD și muzică.

Toshiba Satellite L50-B-2CM, model black cu i3-4005U

Procesorul i3 4005U e unul din generația Haswell, iar în comparație cu alte modele vine cu o autonomie optimizată. Inclusiv greutatea mică de 2,2 kilograme are un cuvânt greu de spus asupra portabilității.
În ziua de azi toate laptopurile au standard 4GB RAM și nu pot spune că acest lucru e unul rău. Și dacă tot suntem la partea de memorie ar trebuie să menționez și faptul că acest model are un hard de 1TB. O capacitate așa de mare a HDD-ului îți va fi de folos întrucât o să poți stoca foarte multe fișiere pe el.

Pro achiziția acestui model ar fi costul de achiziție nu prea mare, că vine cu tehnologie nouă (ajută la obținerea unui consum de curent mic și la o baterie care să țină mult), că arată bine și că are port USB care poate încărca.
Contra ar fi că nu are placă video dedicată și SSD.

Deci, acest model e unul perfect pentru persoanele care vor un model pentru acasă cu care să se uite la filme și să asculte muzică. Unii aleg o tabletă, dar eu cred că mai bine e varianta laptop deoarece e mai puternic și versatil.
Alte modele nu vin cu DVD, dar acesta are așa ceva, iar sistemul de operare poate fi instalat de pe aceasta. Eu totuși aș recomanda să instalați sistemul de pe un stick USB.
Din clipul de alături poți observa cum arată acest model pe negru.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu