≡ Meniu

Toshiba Satellite L50-B-2CP, laptop cu i3 și Radeon R5

Toshiba Satellite L50-B-2CP e un laptop de culoare neagră din seria L50-B. Vine la pachet cu procesor i3 Haswell și placă video Radeon R5 care îți vor furniza puterea de procesare necesară în jocuri ori alte sarcini costisitoare.
E un laptop office, dar poate fi utilizat și la sarcini multimedia cum ar fi editări video.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un laptop care e numai bun pentru sarcini office, dar și business (are bluetooth, HDMI și USB 3.0).

Toshiba Satellite L50-B-2CP, laptop cu i3 și Radeon R5

Pe partea de specificații acest model vine cu ecran de 15,6 inci care are rezoluție 1366×768 pixeli (aproape HD), procesor i3 dual core model 4005u (ca performanțe e superior unui Pentium, dar nu cu mult) și cu 4GB memorie RAM.
Pentru a descărca rapid de pe net ai la dispoziție o placă de rețea Gigabit și wireless ac. Mă bucur că au implementat plăci wi-fi dual band deoarece banda de 5Ghz e mult mai rapidă și fără interferențe, chiar dacă aria nu e așa de largă.
La capitolul portabilitate stă bine deoarece are o baterie de 4 celule care ține 6 ore, iar greutatea e de 2,2 kilograme, chiar dacă are carcasa din plastic.

Pro achiziționarea unui astfel de model ar fi tehnologia implementată (nu sunt prea multe laptopuri cu wi-fi pe două benzi, iar cele care sunt disponibile au un cost de achiziție foarte mare) și bateria care ține mult (vreo 6 ore zice producătorul, dar eu zic că maxim 4 ore).
Contra achiziției ar fi lipsa unui ecran cu o rezoluție mai mare, că nu are SSD și că procesorul e dual core (mi-aș fi dorit să fie unul quad core). Nici nu are sistem de operare și de aceea eu vă recomand să instalați Windows 8.1 deoarece e singurul sistem compatibil cu acest laptop.

În concluzie, dacă vrei un laptop care să arate bine și să nu coste prea mult atunci ți-l recomand pe acesta. Un lucru care am uitat să-l menționez e că nu are unitate optică, iar acest lucru nu e un minus, ci un avantaj deoarece eu nu folosesc unitatea.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu