≡ Meniu

Toshiba Satellite L50-B-2CQ, laptop alb fără sistem

Toshiba Satellite L50-B-2CQ e un laptop alb cu procesor i3, placă wireless ac, ecran de 15,6 inci, 4GB de RAM și placă video dedicată de la AMD. Mă gândesc că nu te interesează prea mult specificațiile, dar dacă te uiți atent la rândul de mai sus atunci o să remarcă că nu prea multe laptopuri noi vin cu așa ceva.
Placa de rețea ac te va ajuta să descarci orice de pe net la viteze excelente, cei 4GB de RAM asigură o stabilitate sporită, iar procesorul i3 nu e doar economic (consumă puțin curent), ci și foarte performant.

L50-B-2CQ are un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat dotat cu cele mai noi tehnologii care sporesc performanțele și portablitatea (producătorul zice despre baterie că ține vreo 6 ore, chiar dacă e vorba de na de 4 celule, dar nu știu dacă o să obțineți mia mult de 3 ore).

Toshiba Satellite L50-B-2CQ, laptop alb fără sistem

Ecranul e unul de 15,6 inci, adică potrivit, iar rezoluția sa de 1366×768 pixeli e una numai bună pentru filme HD. Poți vedea și filme Blu-ray pe un TV care-l poți conecta la portul HDMI.
Procesorul e un i3 4005U cu două nuclee și știm cu toții că aceste procesoare sunt cele mai bune. Acest procesor e la granița între performanță și portabilitate. Ceea ce vreau să spun că are câte puțin din ambele. Dacă te interesează ceva cu procesor mai bun atunci îți recomand L50-B-25L.
În ziua de azi e bine ca laptopurile să aibă wi-fi ac, iar acesta are așa ceva. Pe lângă acest lucru modelul acesta e dotat și cu placă 10/100/1000, iar asta presupune că puteți descărca de pe net orice la viteză Gigabit… dacă aveți un astfel de abonament.

Pentru achiziția acestui model ar fi faptul că e alb, că are un preț ok (zic eu), că are garanție, că-i performant și portabilitatea bună. Poate fi utilizat chiar și la jocuri deoarece are o placă video capabilă.
Contra achiziției ar fi că nu are un ecran cu o rezoluție mai mare. Unii poate că ar adăuga lipsa unități optice, dar eu văd un plus în acest lucru.

Din clipul de alături poți vedea mai bine laptopul din acest articol. Poți observa că e vorba despre un model complet alb.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu