≡ Meniu

Toshiba Satellite L50-B-2CR, model cu procesor i3-4005U și placă Radeon R5 M230

Toshiba Satellite L50-B-2CR e un laptop multimedia destinat celora care vor să se uite la filme pe el, să se joace jocuri ori să intre pe net. Vine dotat cu cele mai noi tehnologii printre care aș aminti wireless ac, procesor Haswell și cu o portabilitate ok. Fiind un laptop al anului 2015 nu are unitate optică, iar din această cauză sistemul de operare va trebui să-l instalați de pe un stick USB 3.0 care poate fi luat de aici.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat foarte avansat din toate punctele de vedere. Vizual nu se prezintă deloc rău deoarece are aspect premium, iar culoarea sa e roșie. Din imaginea de alături puteți vedea mai bine cum arată acest model și ce poate.

Toshiba Satellite L50-B-2CR, model cu procesor i3-4005U și placă Radeon R5 M230

Specificații care ar merita să fie menționate sunt procesorul i3 4005u, placa video Radeon R5 M230, cei 4GB memorie RAM și wireless-ul ac. Ecranul e unul de 15,6 inci cu rezoluție 1366×768 pixeli, iar din această cauză acest model e unul numai bun la filme HD, dar și Blu-ray. Pentru a vedea filme la o rezoluție mai mare ori pe un ecran mai mare (un televizor, de exemplu) vă puteți folosi de portul HDMI din dotare.
Hardul din dotare e unul de 500 de giga, iar în opinia mea e unul destul de mare și suficient pentru orice ai dori să colecționezi.

Pro achiziția acestui model ar fi că e bun la multiple sarcini, că nu costă prea mult, că are o portabilitate bună și că vine de la un brand de încredere.
Contra achiziției ar fi că nu are rezoluție 4K și SSD. Aceste lucruri nu sunt chiar așa de importante, dar nu era rău dacă erau prezente.

Deci, dacă te interesează un laptop care să arate bine și să nu coste prea mult atunci îți recomand modelul acesta. Iar, dacă vrei ceva mai puternic din seria L50-B atunci îți recomand să te uiți aici.
Din clipul alăturat vă puteți face o părere aproximativă legată de acest laptop. În video e un model similar ca aspect, chiar dacă nu e de aceeași culoare.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu