≡ Meniu

Toshiba Satellite L50-B-2DM, model cu cip Broadwell și R5 M230

Pentru persoanele interesate de un notebook de culoare albă cu portabilitate ridicată recomand Toshiba Satellite L50-B-2DM. În ultima perioadă remarc că brandul de față face laptopuri tot mai bune, acestea fiind foarte apropiate de laptopul perfect. Bateria acestuia ține vreo 3-4 ore, iar datorită plăcii video și procesorului i5 acesta poate fi utilizat chiar și pentru jocuri.

Dacă vă interesează costul de achiziție atunci trebuie știut că acest model are un preț bun Vezi prețul special de azi. Pe acești bani primim un laptop foarte bun pentru orice sarcină, și dacă vreți ceva cu procesor i7 atunci L50-B-25L ar fi o soluție.

Toshiba Satellite L50-B-2DM, model cu cip Broadwell și R5 M230

Procesorul i5 5200U e unul cu voltaj scăzut, acest lucru fiind în avantajul și dezavantajul tău deoarece pe de o parte consumă puțin curent și pe cealaltă parte nu are performanțe la fel de bune precum un i5 M.
Ecranul e mai bun decât la alte modele deoarece are TruBrite, adică o tehnologie anti-reflectivă utilă întrucât nu-ți vor obosi așa de repede ochii. Diagonala ecranului e de 15 inci și împreună cu rezoluția de 1366×768 pixeli o să poți vedea filme HD.
Jocurile vor rula bine pe acest model, iar acest lucru trebuie mulțumit în parte faptului că are procesor i5 și placă video R5 M230 de la AMD.

Pentru achiziția acestui model ar fi că nu costă prea mult, că are integrată tehnologie de ultimă generație, că are o portabilitate ridicată, disponibilitatea wi-fi dual band și multitudinea de porturi.
Contra ar fi că nu are tastatură iluminată, ecran 4K și SSD. Această componentă poate fi montată în locul hardului, iar dacă vă interesează așa ceva atunci recomand un Kingston V300, dar mai sunt și altele.

Deci, dacă te interesează un laptop pentru acasă cu care să te poți juca jocurile preferate ori să vezi filme atunci acesta ar fi recomandarea mea. Evident că poți să-i pui memorie RAM suplimentară, iar hardul poate fi înlocuit cu un SSD. Lipsa unității DVD face ca aceasta să nu poată fi înlocuită cu un HDD caddy.
Alături am pus și un clip din care vă puteți forma o opinie despre cum se prezintă.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu