≡ Meniu

Toshiba Satellite L50-B-2DP, laptop performant și alb cu Broadwell

Laptopul Toshiba Satellite L50-B-2DP nu poate fi comparat cu unul oarecare deoarece nu toate laptopurile au finisaj alb lucios sau noua generație de procesoare. Laptopurile albe sunt destul de reușite și parcă dau un plus de eleganță biroului. E o culoare plăcută care se asortează cu orice. Chiar și un alb perlat ar fi fost interesant și unii producători optează pentru un așa finisaj mai premium. Prețurile sunt în funcții de dotări, design dar și componente. Deci se ține cont de mai multe aspecte, iar un laptop lansat anul trecut cu performanțe similare poate fi mai ieftin dar la restul capitolelor nu excelează.

Nu e chiar ieftin dar nici foarte scump, în timp el se va mai ieftini dar nu cu mult. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Toshiba Satellite L50-B-2DP, laptop performant și alb cu Broadwell

Procesorul e cea mai importantă componentă și de aceea prețurile pot să difere destul de mult chiar dacă configurațiile sunt destul de apropiate. Nu puteți avea un laptop de gaming ori business cu un procesor oarecare. La acesta e un i5-5200U care are tehnologie de economisire a energiei și e evident din nume dar și pentru că are o frecvență inferioară. Performanțele nu sunt afectate cu mult, dar aveți și un avantaj – autonomie mai mare.

Se poate viziona un film pe el dar nu ca și pe un televizor sau monitor deoarece ecranul e mic. Memoria RAM poate fi extinsă dar nu văd ce aplicație ar cere atâta memorie. 8GB mi se pare mai mult decât suficient, dar chiar și 4GB cât are instalat acuma. Nu văd de ce ați opta pentru un hard mare, mai bine ați alege un SSD (dacă vă gândiți la un eventual upgrade al laptopului). Unii înlocuiesc DVD-ul cu un caddy pentru a mai puen un mediu de stocare, dar acest laptop nu are DVD. Alte caracteristici sunt: Kensington Lock, construcția de 2.2 kg, touchpad cu gesturi, USB 3.0 cu încărcare și Free DOS.

Plusuri: preț foarte bun pentru un laptop așa de elegant și nou, are o greutate redusă, autonomie de lucru mare, încărcare USB 3.0 etc.
Minusuri: nu prea sunt.

Toshiba Satellite L50-B-2DP nu e chiar cel mai performant de pe piață iar lipsa DVD-ului nu e un minus deoarece nu e prea utilă acea unitate.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu