≡ Meniu

Toshiba Satellite L50-B-2DT, laptop alb cu procesor Quad Core

Toshiba Satellite L50-B-2DT e o alegere bună pentru școală, lucru sau acasă. Ideea e că nu puteți avea pretenții să poată reda jocuri 3D. Pentru a juca un joc 3D e nevoie de componente ceva mai bune. Acesta are un procesor de tip Pentium din seria Bay Trail M de la Intel. Mi se pare destul de bun pentru aplicații sau navigare web. Chiar și cel Celeron e foarte bun și de multe ori nu e nevoie de mai mult. Procesoarele mult mai scumpe sunt bune pentru cei care vor să folosească alte tipuri de aplicații (cu cerințe hardware mai ridicate).

Alternativele sunt laptopurile mai performante și mai ieftine nu prea sunt. Mai sunt și cele pe negru sau gri care arată clasic și nu elegant ca acesta. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Toshiba Satellite L50-B-2DT, laptop alb cu procesor Quad Core

Un Pentium Quad Core de tip N3540 mi se pare excelent pentru multe aplicații și chiar redare media. Are placă video dar e vorba de cea integrată Intel HD Graphics care e destul de uzuală. Procesoarele Intel o au și în funcție de generație, modul diferă. Are un ecran decent cu imagine de 15 inci și cam toate au aceeași variantă. Laptopurile de 17 inci sunt rare, iar cele de 18 inci sunt și mai rare. Configurația acestui laptop are și memorie RAM de 4GB dar poate fi mărită pentru anumite aplicații.

Greutatea mai redusă a laptopului se datorează lipsei unității DVD dar și pentru că are o baterie de 4 celule. Autonomia maximă e de 6 ore și nu e tot timpu așa de mare. Alte caracteristici care ar putea fi luate în calcul sunt: carcasa din plastic și metal, greutatea de doar 2.2 kg, nu are DVD, USB 3.0 Sleep-and-Charge, Kensington etc.

Plusuri: preț destul de bun, autonomie de lucru mare, încărcare prin USB 3.0, finisaj alb și fiabilitate.
Minusuri: nu are placă video dedicată (pentru cei ce au nevoie).

Toshiba Satellite L50-B-2DT oferă performanțe modice dar pentru uz office, e mai mult decât suficient. Nu sunt multe laptopuri alte și care să fie oferite de un brand bun. Am pus clipul de jos cu un laptop ceva mai vechi dar care arată identic cu cel de sus. Un minus a acestui laptop ar fi absența sistemului de operare dar voi puteți să-l puneți și ulterior.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu