≡ Meniu

Toshiba Satellite L50-C-14N, laptop alb cu autonomie maximă de 7 ore

Toshiba Satellite L50-C-14N e un model destul de reușit și care e pe alb. E evident că nu se adresează pasionaților de jocuri deoarece îi lipsește placa video dedicată. Configurația sa e una de tip office și are performanțe decente chiar și cu un Core i3. Din poza de jos se observă că arată precum seria precedentă, adică nu e ca și laptopurile mai vechi (în două culori). Culoarea nu e foarte importantă dar laptopurile albe arată foarte bine.

Nu e cel mai ieftin laptop și e normal pentru că nu are cel mai ieftin procesor Intel. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Toshiba Satellite L50-C-14N, laptop alb cu autonomie maximă de 7 ore

Procesorul acestui laptop e unul Intel Haswell deci nu e vorba de cea mai nouă generație. Ținând cont de generație, placa video e Intel HD 4400 iar pentru jocuri e nevoie de ceva mai mult. Ecranul de 15 inci nu oferă nimic în plus față de altul dar e de ajuns pentru cei care au deja un televizor sau monitor pentru vizionat filme.

Pe partea de memorie are 4GB RAM și nu are sens mai mult. Spun asta pentru că suportă maxim 16GB RAM. Hardul de 500GB nu e cel mai mare și un SSD e mult peste. Dotările sale sunt următoarele: difuzoare, unitate DVD, card reader, USBuri de tip 2.0, USBuri de tip 3.0, WiFi, bluetooth etc. Bateria de 4 celule oferă o autonomie de 7 ore și aceea e cea maximă. Sistemul de operare e unul de tip 8.1 și nu aș recomanda altul. E destul de ușor dar cred că putea fi și mai ușor dacă s-ar fi renunțat la unele dotări.

Plusuri: are sistem de operare bun, arată foarte bine, performanțe mari, fiabilitate și altele.
Minusuri: nu prea sunt.

Toshiba Satellite L50-C-14N e un gadget destul de reușit și care îl recomand celor care nu mai vor un desktop, ci vor portabilitate. Dacă un laptop performantă v-ar fi mai de folos pentru unele aplicații, e nevoie de un Core i5 sau i7 cu frecvență de lucru mare. Din clipul de jos se poate observa cam cum arată și că pe alb e destul de elegant.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu