≡ Meniu

Toshiba Satellite L50-C-154, laptop roșu cu i5 Broadwell

Toshiba Satellite L50-C-154 e alegerea corectă pentru cei care vor un model performant dar nu foarte mare. Laptopuri de 18 inci nu se mai fabrică din ce am văzut, mai degrabă veți vedea modele de 17 inci care sunt cu câteva sute de lei mai scumpe față de unul de 15 inci. Bineînțeles, iau în considerare aceleași componente iar diferențe de performanță sunt mici dacă e vorba de două serii care au fost lansate succesiv. Deci nu are importanță dacă procesorul e Haswell ori Broadwell. Diferențe mai mari sunt între un Core i3 și un Core i5.

Un laptop cu Core i7 ar fi cel mai bun dar variantele multimedia eu procesor de tip „U” (consum redus). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Toshiba Satellite L50-C-154, laptop roșu cu i5 Broadwell

Procesorul său e foarte cunoscut deoarece e un i5-5200U de 2.2 GHz. Ecranul de 15.6 inci e unul decent deoarece contrastul e bun, imaginea e detaliată și unghiurile de vizibilitate sunt satisfăcătoare dacă-l folosiți de la o distanță scurtă. Acest laptop acceptă upgrade-uri deoarece suportă cel mult 16GB de RAM chiar dacă are 8GB instalat. Multe laptopuri au doar 4GB de RAM, însă eu recomand mai mult deoarece cu timpul veți instala diverse pe el iar jocuri cer resurse hardware generoase.

Spațiul de stocare poate fi extins cu un alt hard disk și unul USB 3.0 ar fi perfect. Are ieșire video 4K pentru un televizor compatibil, astfel se pot viziona filme pe televizorul vostru din sufragerie. Deci laptopul poate fi folosit ca un media player portabil iar porturile sunt un plus. Un laptop este mult peste un media player doar că are nevoie de mai mult spațiu pentru instalare.

Plusuri: arată decent, performanțe superioare oferite de componente noi, bluetooth, USBuri 3.0, spațiu generos etc.
Minusuri: nu e accesibil.

Toshiba Satellite L50-C-154 nu e chiar așa de performant dar, cu siguranță, există variante mult peste aceasta care pot fi de tip gaming or doar multimedia. Prezentarea de mai jos e a întregii serii și se vede că există laptopuri și pe alte culori. Pe negru arată destul de bine fiind o culoare clasică și îi dă un plus de eleganță.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu