≡ Meniu

Toshiba Satellite L50-C-156, laptop cu difuzoare performante

Toshiba Satellite L50-C-156 are o greutate redusă chiar și cu unitatea DVD – 2.2 kg. E un model nou ți se vede evident din tehnologiile oferite dar și de componentele sale. Îmi place culoarea și tastatura iasă ușor în evidență deoarece e neagră ca și rama ecranului. Cam toți producătorii optează pentru această combinație de culori și mi se pare destul de inspirată. Am pu o poză pentru a vedea mai bine acest model dar nu diferă cu nimic de cel negru. Finisajele sunt aceleași iar dacă configurația e asemănătoare, nici prețul nu diferă cu mult.

Alternativele sunt destul de multe deoarece acesta nu e chiar ieftin și poate vă convine și unul cu Core i5. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Toshiba Satellite L50-C-156, laptop cu difuzoare performante

Procesorul acestui laptop e decent și e prezent pe multe laptopuri noi. Performanțele sale sunt mari deoarece e de tip Core i7 dar nu e de gaming deoarece are terminația U. Ecranul de 15.6 inci nu are o rezoluție specială ci e doar HD. Memoriile RAM sunt destul de bune deoarece au o frecvență mare și capacitatea nu e așa de mare. Poate fi de ajuns dar se poate pune până la 16GB dacă optați pentru memorii de 8GB fiecare.

Spațiul de stocare e mai mult decât generos deoarece e un hard disk de 1TB. Are și acea placă video GeForce dar e mai mult pentru uz multimedia și nu neapărat pentru gaming. Bateria sa e de 4 celule și autonomia de lucru e mare în mod office.

Sistemul de operare e Free DOS și recomandarea mea pentru cei care nu au idee ce să pună pe el, e .

Plusuri: are un design elegant, încărcare prin USB 3.0, WiDi, posibilitate de upgrade, componente noi.
Minusuri: are doar 4GB.

Toshiba Satellite L50-C-156 e un laptop pe o culoare interesantă și care nu e des întâlnită. E de apreciat că producătorii au renunțat la culorile vii în favoarea celor metalizate sau mai puțin vii. Am pus clipul de jos pentru cei interesați de această serie iar versiunile pot fi și pe alte culori.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu