≡ Meniu

Toshiba Satellite L50-C-157, laptop roșu cu i7 Broadwell și GeForce 930M

Laptopul Toshiba Satellite L50-C-157 e alegerea corectă pentru cei care vor un laptop mai deosebit și care să fie pe o culoare plăcută. Poate că nu mulți dintre voi ați vrea un laptop roșu însă nu e vorba de o culoare vie. Combinația de roșu cu negru mi se pare reușită și decât un laptop complet negru, e mai elegant acesta. Acesta are capabilități de gaming dar sunt limitate, oricum, are ecran HD și deci nu e nevoie de mai mult.

Alternativele sunt multe deoarece acest laptop nu e chiar ieftin și poate nu vreți neapărat un laptop cu Core i7. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Toshiba Satellite L50-C-157, laptop roșu cu i7 Broadwell și GeForce 930M

Are o configurație multimedia deoarece are acea placă video dedicată iar procesorul e decent la capitolul performanțe. Nu e cel mai bun model de gaming dar mi se pare suficient de bun și pentru uz office. Dacă nu vreți să încercați jocuri nu are sens placa video dedicată însă pentru  redare de filme 4K (are ieșire HDMI), e nevoie de o astfel de placă.

Ecranul nu prezintă caracteristici speciale prea multe adică e destul de standard. Puteți upgrada memoria RAM la 16GB dacă 4GB vi se pare puțin și mi se pare că și 8GB e de ajuns pentru a încerca jocuri 3D. Performanțele plăcii video GeForce 930M nu sunt cu mult mai mari decât cele ale predecesoarei. Chiar dacă are doar 2.2 kg, are destule porturi, baterie de 4 celule și unitate DVD. Unitatea optică nu mi se pare importantă cât timp prin USB 3.0 se instalează mult mai ușor Windows-ul. Eu ala lege Windows 10 deoarece e cel mai nou și cel mai reușit.

Plusuri: ieșire 4K prin HDMI, greutate redusă, design elegant, performanțe mari, tehnologie WiFi ac și altele.
Minusuri: are un preț ușor cam piperat.

Toshiba Satellite L50-C-157 e un laptop care poate fi o alegere bună fără doar și poate, însă prețul e cam mare. Bugetul trebuie să fie mare pentru a achiziționa un laptop mai special, iar eu îl pot include în segmentul ultraportabil (e un ultrabook ceva mai mare cu design plăcut). Seria nouă oferă multe avantaje:

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu