≡ Meniu

Toshiba Satellite L50-C-158, laptop cu i7 pe culoare albă

Toshiba Satellite L50-C-158 e un laptop destul de performant și care nu e ieftin. Se poate observa că arată foarte bine dar diferențele de finisaje sunt relativ același. Un laptop poate fi luat la școală, la locul de muncă. Dacă acest laptop vă depășește bugetul, recomandarea mea e să alegeți unul cu Core i3. Nu există prea multe laptopuri cu procesoare AMD dar nici nu prea recomand. Cele cu Intel mi se par mai bune deoarece nu se încălzesc așa tare iar performanța e satisfăcătoare.

Poate fi cam scump pentru mulți, însă dacă vreți un laptop nou și cu componente pe măsură, e nevoie de un efort financiar suplimentar. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Toshiba Satellite L50-C-158, laptop cu i7 pe culoare albă

Procesorul acestui model e destul de bun dar tot nu e unul special pentru gaming. Are tehnologie de economisire a energiei adică are terminația „U” și așa e și la alte procesoare. Ecranul e de tip HD are iluminare LED și calitatea filmelor poate fi 720p. Multitaskingul e bun cu o așa configurație dar e loc de mai bine.

Are placă video dedicată GeForce 930M care nu e una de ultimă generație dar e de ajuns pentru uz multimedia (jocuri ocazional). Plăcile video de tip GTX sunt cele mai bune și le recomand (au nevoie de sistem de răcire corespunzător). Autonomia maximă o puteți atinge doar dacă folosiți acest laptop ca unul clasic, adică nu încercați jocuri sau cine știe ce aplicații. Sistemul de operare nu e instalat ci trebuie să-l puneți ulterior. Ar fi bine să fie ceva nou și pe 64 de biți pentru a beneficia de performanțe superioare.

Plusuri: autonomie mare de lucru, greutate redusă, arată bine, performanțe mari, hard disk mare etc.
Minusuri: nu e ieftin.

Toshiba Satellite L50-C-158 oferă un raport preț/performanță bun dar cred că putea fi și mai bun. Clipul de jos e cu prezentarea întregii serii și există variante chiar și pe negru. Un laptop compact e ușor dar unul de 17 inci e ideal pentru vizionat filme și altele. S-ar putea să găsiți laptopuri mai ieftine sau chiar de 17 inci dar nu au Intel Broadwell.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu