≡ Meniu

Toshiba Satellite L50-C-15C, laptop pe culoarea satin gold

Toshiba Satellite L50-C-15C e o alegere destul de elegantă dar și performantă iar dacă nu vă place culoare ori poate nu vă trebuie nici ecranul 1080p. Un laptop intră în categoria premium odată ce are placă video performantă, ecran decent și procesor cu performanțe peste medie. Acesta poate fi un bun înlocuitor pentru actualul PC.

Alternativele sale sunt laptopurile cu ecran HD deoarece sunt mai ieftine, dar cu performanțe mai slabe nu aș alege (poate doar cu Core i5 dacă ecranul e HD). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Toshiba Satellite L50-C-15C, laptop pe culoarea satin gold

Procesorul acestui laptop nu e unul foarte avansat dar trebuie apreciat că e un Core i7-5500U de 2.4 GHz. Placa video e una integrată și mă refer la cea Intel HD 5500. Ecranul de 15 inci nu e foarte mare dacă e să-l comparăm cu un monitor, dar nici specificațiile nu sunt multe mai bune. Oricum, o imagine 1080p la o diagonal de 15 inci oferă o densitate foarte bună, mai că nu se văd pixelii.

Configurația aceasta are nevoie de o memorie RAM bună de aceea 8GB mi se pare ideal pentru orice tip de utilizator. Placa video e una foarte bună deoarece e nouă și are memorie video satisfăcătoare – GeForce 930M.

Dotările sale sunt bune: unitate DVD, difuzoare stereo, card reader, cameră web HD și altele. Tehnologia de comunicații WiFi ac e cea mai bună dacă aveți un abonament scump la internet (peste 100 Mbps). Bateria sa e una de 4 celule și autonomia de lucru oricum e mare deoarece consumul de energie al componentelor e mic. Sistemul de operare recomandat pentru acesta e Windows 10, deoarece are Free DOS și chiar dacă ar fi avut Linux, trebuie să-l înlocuiți.

Plusuri: arată foarte bine, încărcare prin USB a unui gadget, autonomie mare, ecran FullHD, WiFi ac și altele.
Minusuri: nu e ieftin.

Toshiba Satellite L50-C-15C oferă multe caracteristici speciale însă tot nu e cel mai bun de pe piață. Sunt multe branduri care oferă modele multimedia însă designul poate diferi. Clipul de jos nu e cu modelul de sus dar designul e același poate doar culori diferă.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu