≡ Meniu

Toshiba Satellite L50-C-15E, laptop alb cu ecran IPS 1080p

Toshiba Satellite L50-C-15E nu poate concura cu un laptop de gaming deoarece configurația e una cu consum redus. În general, o configurație cu procesor „U” nu poate oferit performanțe foarte mari. Astfel, acest laptop e bun atât acasă cât și la locul de muncă. Acesta pare a fi cel mai performant din serie iar un upgrade poate fi un SSD și încă 8GB RAM, dar numai dacă îl doriți.

Dotările sale nu sunt prezente și pe alte serii, la fel pot spune și despre componentele sale. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Toshiba Satellite L50-C-15E, laptop alb cu ecran IPS 1080p

Configurația sa e una decentă și era loc de mai bine (eventual un procesor Skylake). Ținând cont că e vorba de un procesor din generația a 5-a, performanțele sunt cam același cu cele ale unui model recent lansat – Skylake. Ecranul de 15 inci e unul cu imagine FullHD și majoritatea laptopurilor au doar ecran HD. NU e importantă doar rezoluția ecranului ci și panoul său – IPS.

Poate că placa video GeForce 930M nu vă spune multe, eie bine, e una foarte bună însă nu e cea mai bună pentru laptopuri. Plăcile video GT și GTX sunt mult peste cea anterior menționată. Acestea le găsiți pe modele dedicate gaming-ului și au un consum cam mare. Deci pentru a avea o autonomie bună e necesară o baterie de 6 celule. Nu prea mai sunt laptopuri cu baterii de 8 celule, eventual sunt laptopuri mai vechi.

Caracteristicile speciale sunt următoarele: USB 3.0 cu funcție de încărcare, tehnologie WiDi (un fel de wireless HDMI), ieșire 4K și altele. Acestea sunt dotările suplimentare ale noii generații, iar restul sunt dotările standard.

Plusuri: are o greutate redusă, Wi-Fi ac, ieșire 4K prin HDMI, performanțe ridicate, ecran IPS FullHD etc.
Minusuri: nu prea sunt.

Clipul de mai jos e o prezentare generală a acestei serii și chiar dacă acela e pe negru, există variante și pe alte culori. Toshiba Satellite L50-C-15E e alegerea corectă pentru cei ce vor ceva nou și elegant. Nu e singurul model, poate unul cu Core i5 e mai potrivit (nu vă depășește bugetul).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu