≡ Meniu

Toshiba Satellite L50-C-1RW, laptop roșu cu difuzoare Onkyo

Toshiba Satellite L50-C-1RW e un laptop destul de bun și care arată foarte bine pentru cât costă. Se adresează în special celor care vor ceva elegant și pe o culoare ceva mai deosebită. Culoarea nu ar trebui să fi un criteriu în alegerea modelului dorit, dar unii poate își doresc un laptop roșu. Poate fi cadoul ideal pentru persoana iubită ori chiar un bun înlocuitor pentru un desktop. Din poza de jos vă puteți face o idee despre el, dar am pus și un clip la final pentru cei interesați de o variantă diferită.

Alternativele sunt laptopurile cu procesoare ceva mai bune sau chiar cu un aspect diferit (culoare neagră). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Toshiba Satellite L50-C-1RW, laptop roșu cu difuzoare Onkyo

Procesorul acestui laptop e de tip Pentium model N3050 care face parte din seria Bay Trail M. Cu siguranță, nu e la fel de performantă ca cea Broadwell care oferă doar procesoare performante. Și acest procesor are placă video Intel și nu e nevoie de mai mult la un așa procesor. Din numele laptopului reiese că are un ecran de 15 inci și că e la a 3-a generație. Poate fi pusă până la 8GB de RAM, dar și 4GB cât are pe el, e de ajuns. Harul e cel clasic și se poate pune altul dacă se dorește pe viitor ori un SSD.

Dotările sale sunt importante dacă nu aveți alt laptop sau un desktop. Un laptop e varianta mai compactă la un desktop și nu puteți avea pretenții la prea multe porturi sau upgrade-uri. Laptopurile suportă un SSD, mai multă memorie RAM și cam atât. Unele laptopuri permit să puneți un SSD sau HDD în locul unității DVD (cu un caddy). Ținând cont că are doar 2kg, nu putem avea prea multe pretenții.

Plusuri: arată bine, difuzoare de calitate, greutate redusă, autonomie bună, WiFi ac, încărcare prin USB 3.o etc.
Minusuri: nimic,

Toshiba Satellite L50-C-1RW nu are unitate DVD și nu mi se pare un minus deoarece puți instala Windows 10 prin intermediul unui stick. Mai există și varianta instalării sistemului de operare prin intermediul unei unități optice externe.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu