≡ Meniu

Toshiba Satellite L50-C-1RX, laptop pe roșu cu wireless ac

Toshiba Satellite L50-C-1RX e un laptop din generația nouă dotat cu procesor Pentium N3700 din seria Braswell și cu 4 giga memorie RAM. Spre deosebire de alte laptopuri acesta nu are unitate optică, dar are wireless ac care te ajută să descarci de pe net la viteze mai mari.
Laptopul de față se adresează celora interesați de un PC cu portabilitate ridicată și cu performanțe decente. Mai multe în rândurile ce urmează.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, dar se evidențiază prin tehnologie nouă.
Cum se prezintă vizual poți vedea din imaginea alăturată, iar din clipul de la final poți vedea mai multe detalii legate de acest model.

Toshiba Satellite L50-C-1RX, laptop pe roșu cu wireless ac

Pe partea de specificații acest model se evidențiază cu procesorul Pentium quad core care are integrată placă video Intel HD. Memoria RAM e una standard de 4 giga, iar hardul e unul foarte încăpător de 1000 de giga.
Legat de memoria RAM trebuie să specific că poate fi mărită la 8 giga, dar numai dacă înlocuiți memoria de 4 giga întrucât are doar un slot.
Vine și cu multe porturi printre care aș enumera HDMI, USB 3.0 etc. Acest ultim port e de recomandat pentru instalarea sistemului de operare mai rapid.
Că tot am scris de OS trebuie să vă zic că acest laptop nu are așa ceva, iar din această cauză eu vă recomand să instalați Windows 10.
Specificațiile sunt unele decente, însă laptopul e unul premium cu sunet de calitate foarte bună.

Plusurile acestui laptop ar fi costul de achiziție mic, că are portabilitate ok (greutate de 2 kilograme și baterie cu 4 celule care ține vreo 3 ore) și multe tehnologii utile.
Contra achiziției ar fi faptul că nu are placă video dedicată.

Concluzia mea legată de acest model e că își merită banii în cazul în care vrei ceva ușor de folosit și care să aibă performanțe foarte bune.
Tehnologiile incorporate în acest model nu le vezi integrate în altele, iar aici mă refer la WiDi, wireless ac și altele.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu