≡ Meniu

Toshiba Satellite L50-C-1RZ, laptop roșu cu Core i3 Haswell

Toshiba Satellite L50-C-1RZ e unul dintre puținele laptopuri de la acest brand care sunt pe roșu. E o culoarea plăcută deoarece nu e o nuanță vie ci una plăcută și laptopul nu e în totalitate pe această culoare. Îmi plac designul cu două culori – negru cu roșu, iar la acesta tastatura dar și ecranul vor ieși ușor în evidență. Poate fi cadoul ideal pentru persoana iubită și pe deasupra, beneficiază de garanție indiferent ce se întâmplă (No Matter What). Această garanție e oferită doar de acest brand și evidențiază fiabilitatea gadgeturilor sale.

Un laptop ca acesta e ideal pentru acasă însă dacă nu vă interesează portabilitatea și aveți un buget mare, cel cu imagine de 17 inci ar fi mai indicat. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Toshiba Satellite L50-C-1RZ, laptop roșu cu Core i3 Haswell

Acest Core i4-4005U e prezent pe destul de multe laptopuri dar e înlocuit pe unele laptopuri cu variante mai noi. Orice configurație mai nouă costă mai mult și poate că nici nu e nevoie de ceva mai scump. Ținând cont că se dorește a fi un laptop de tip office nu e nevoie de ceva mai scump. Ecranul său e unul superb deoarece puteți viziona conținut HD pe el iar contrastul e unul superior.

Suportă cel mult 16GB de RAM dar el are doar 4GB, dar mai mult de 8GB nu e nevoie. Plăcile video integrate din procesoare au performanțe direct proporționale cu performațele procesorului. Greutatea sa e redusă deoarece are un design mai subțire și așa se explică lipsa unității DVD. Autonomia de lucru maximă o veți obține doar în modul economic.

Plusuri: greutate redusă, calitate audio decentă, WiFi ac, preț atractiv, procesor performant, autonomie mare.
Minusuri: nu are Windows.

Toshiba Satellite L50-C-1RZ e o alegere foarte bună deoarece are o configurație destul de nouă, face parte dintr-o serie elegantă și e fiabil. Nu orice laptop în acest preț arată la fel iar seria L50 e una e modernă și sunt laptopuri chiar și pe alte culori dacă nu vă place cea de sus. Clipul de jos e o prezentare a întregii serii L50-C (adică e generația a 3-a).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu