≡ Meniu

Toshiba Satellite L50-C-1XK, laptop roșu cu Intel Broadwell și 4GB RAM

Laptopul Toshiba Satellite L50-C-1XK e un laptop de culoare roșie și cu componente noi. Această serie oferă modele cu configurații performante și care mi se par ideale pentru navigare web, aplicații și chiar redare media. Un laptop ceva mai scump oferă componente sau dotări mai bune. Există și excepții, iar acelea ar fi laptopurile convertibile care au un design mult diferit. Îmi plac laptopurile care sunt disponibile într-o combinație de culori și nu doar pe negru.

Nu e nici foarte ieftin dar nici foarte scump, de aceea și cred că merită să-l achiziționați. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Toshiba Satellite L50-C-1XK, laptop roșu cu Intel Broadwell și 4GB RAM

Procesorul unui laptop e foarte important și trebuie să facă parte dintr-o serie destul de nouă – Broadwell (a 5-a de la Intel). Placa video integrată e cea Intel și poate reda chiar și conținut 1080p. Ecranul de 15 inci e cel clasic și nu oferă nimic special, totuși, producătorii ar trebui să ofere ceva mai bun pe viitoarele laptopuri (fie o rezoluție mai bună, fie un panou de tip IPS).

Noile modele suportă cel mult 16GB de RAM, iar dacă vreți mai mult 8GB cred că e de ajuns deoarece are un slot liber. Unitate DVD e o dotare standard iar unele laptopuri nu o au (greutatea e ceva mai redusă la acelea). Difuzoarele acestui laptop sunt decente chiar dacă nu sunt foarte puternice – Onkyo. Porturile sale sunt numeroase dar și diversificate pentru a putea conecta diverse periferice sau gadgeturi.

Dotările sale sunt următoarele: baterie de 4 celule, touchpad cu gesturi, USB 3.0 cu USB Charge, WiDi, ieșire 4K prin HDMI. și pe partea de comunicații stă destul de bine deoarece are port LAN, bluetooth și WiFi ac. Tehnologia WiFi ac e mai bună decât cea precedentă dar e nevoie și de un router wireless mai performant.

Plusuri: are Windows preinstalat, WiDi, configurație cu componente noi, greutate redusă, USBuri 3.0, WiFi ac.
Minusuri: nu e prea ieftin.

Toshiba Satellite L50-C-1XK e un laptop destul de reușit și care poate înlocui orice model mai vechi deoarece acesta e mai ușor dar și mai eficient. Prezentarea de jos e una generală și culoarea nu are mare importanță (nu afectează prețul sau dotările sale).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu