≡ Meniu

Toshiba Satellite L50-C-214, laptop cu i3-5005U

Toshiba Satellite L50-C-214 e un laptop cu i3-5005U și cu placă video Intel HD. Din păcate nu vine cu unitate optică, dar asta e un avantaj întrucât are o greutate inferioară de 2,2 kilograme. Vine dotat cu tehnologie de ultimă generație cum ar fi wireless ac, sunet Onkyo și rețea 10/100/1000.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un laptop de generație nouă cu sunet DTS, grafică Intel HD 5500 și WiDi… printre altele.
Alături e o imagine din care-ți poți face o părere despre cum arată acest model. Poți vedea că nu e complet roșu, dar e bine și așa.

Toshiba Satellite L50-C-214, laptop cu i3-5005U

Pe partea de specificații acest model e unul dotat cu ecran de 15,6 inci (care are rezoluție 1366×768 pixeli), cu procesor i3 (model 5005U care are voltaj scăzut) și cu placa de rețea wireless ac. Poate o să întrebați la ce ajută wi-fi-ul ac, iar răspunsul ar fi că ajută la descărcarea mai rapidă a informației de pe Internet. Astfel, dacă ai Internet de 1Gbps atunci vei putea să descarci aproximativ la această viteză.
Vine cu multe porturi și cel mai mult îmi place că are 3 porturi USB din care două sunt de tip 3.0. Cu ajutorul acestor porturi poți instala Windows 10. Instalarea de pe o unitate optică nu e posibilă întrucât nu are așa ceva.
HDMI-ul acestui model e unul foarte capabil, mai exact suportă ieșire 4K.

Pentru achiziția modelului acesta ar fi că nu are un cost prea mare, că vine cu tehnologii wireless (printre acestea se numără WiDi care e o alternativă la HDMI, dar fără fir).
Contra ar fi că nu are placă video cu memorie dedicată. Acesta nu e un dezavantaj major întrucât laptopul are cip grafic rapid care e echivalent cipurilor din plăcile video dedicate.

Concluzia mea legată de acest model e că e un laptop foarte bun în cazul în care îți dorești ceva pentru acasă ori la birou.
Din clipul de alături poți vedea mai bine cum arată acest model. Mai exact în clip e prezent un laptop similar, dar nu pe roșu.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu