≡ Meniu

Toshiba Satellite L70-B-14Q, laptop de 17 inci

Toshiba Satellite L70-B-14Q e o alegere bună pentru cei ce vor un laptop cu ecran de 17 inci. Cele cu ecran mai mic au o greutate inferioară dar aceasta ține și de bateria aleasă. Arată cam ca și versiunea L50 dar culorile pot să difere. Configurațiile nu diferă cu mult chiar dacă ecranul poate fi diferit (mai mic sau mai mare).

Alternative sunt laptopuri ceva mai ieftine sau cele cu ecran de 15 inci. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Toshiba Satellite L70-B-14Q, laptop de 17 inci

Procesorul său e Core i5-5200U care e unul de tip Broadwell și placa video e o versiune mai nouă – HD 5500. Aceasta e superioară versiunilor trecute dar tot pentru gaming e mai bună cea dedicată. Ecranul nu are imagine 1080p ci 900p. Acesta e un minus cam toate laptopurile mai ieftine au ecran similar. Doar laptopurile premium au ecran superior iar detaliile sunt evidente. Se poate pune maxim 16GB de RAM dar e decent cât are acum. Hardul de 1TB oferă mult spațiu pentru tot felul de fișiere.

Placa video dedicată e Radeon R7 M260 care e prezentă pe multe laptopuri. Porturile sale sunt următoarele: HDMI, audio, VGA, 4 USBuri (două sunt de tip 3.0), LAN și microfon. Pe partea de comunicații are: tehnologie bluetooth pentru conectarea unui mouse wireless și WiFi ac (e bine să aveți un router wireless compatibil). Bateria de 6 celule e necesară deoarece pentru un laptop mare iar autonomia sa e decentă.

Greutatea sa nu e mai mică decât cea a unui laptop de 17 inci mai vechi. Ca și caracteristici speciale are: touchpad cu gesturi, securizare Kensington și încărcare prin USB 3.0. Sistemul de operare e Windows 8.1 pe 64 biți care recunoaște toată memoria RAM și cam toate laptopurile au cel puțin 4GB. Deci Windows 8.1 e bun doar pentru tablete sau telefoane, iar acele gadgeturi sunt destul de ieftine.

Plusuri: are Windows 8.1 preinstalat, încărcare prin USB 3.0, WiFi ac, Intel Broadwell și design elegant.
Minusuri: nu are ecran FullHD.

Toshiba Satellite L70-B-14Q e un gadget destul de performant și care e ideal pentru uz office sau multimedia. Din clipul de jos puteți să vă faceți o idee despre ele dacă poza de sus e prea mică și nu se văd prea multe.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu