≡ Meniu

Toshiba Satellite L70-B-150, laptop performant și ieftin

Toshiba Satellite L70-B-150 spre deosebire de seria P70, are un ecran HD+ carcasă din plastic, tastatură neiluminată și componentele hardware sunt relativ aceleași. E vorba de a doua generație de laptopuri și se observă ușor din numele laptopului – L70-B. Deasemenea, reiese dimensiunea ecranului dar și seria. Poate că e prea scump, atunci optați pentru o configurație cu procesor ceva mai slab (frecvență scăzută) și placă video inferioară.

Poate că vi se pare cam scump, dar pentru că are astfel de componente, Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Toshiba Satellite L70-B-150, laptop performant și ieftin

Procesorul Core i7-4720HQ, HD Graphics 4600, 8GB RAM, hard de 1TB și placă video Radeon R9 M265X. Mai există astfel de laptopuri dar caracteristicile speciale pot fi altele . Ecranul său nu e unul 1080p, ci unul 900p adică e HD+. Numărul de porturi e mare și cam toate sunt de folos fie că veți conecta niște periferice la el, fie că vrei să-l folosiți ca un media player portabil (conectați un monitor/TV și niște boxe la el).

Tehnologiile wireless sunt următoarele: bluetooth și WiFi ac. Bateria sa e suficient de bună pentru un laptop așa de mare – 6 celule. Touchpad-ul acceptă gesturi dar eu aș prefera un mouse pentru mai multă precizie și parcă puteți lucra mai repede cu el. Funcția USB Sleep-and-Charge că permite să încărcați un gadget mai mic și care are aveți nevoie (altfel, mai bine încărcați la priză deoarece se încarcă mai repede).

Greutatea laptopului e de circa 2.7 kilograme care e satisfăcătoare ținând cont că ecranul e ceva mai mare decât cel al unui laptop obișnuit. Cu alte cuvinte, ecranul laptopului afectează dimensiunile dar și greutatea gadgetului. Excepție fac ultraportabilele care sunt ceva mai ușoare pentru că au baterii mai mici și carcasa nu e din plastic ci e metalică.

Plusuri: baterie suficient de mare, sistem de operare eficient, configurați bună pentru cei care vor să încerce jocuri și fiabilitatea.
Minusuri: nu are carcasă din aluminiu.

Toshiba Satellite L70-B-150 e unul dintre cele mai noi apariții de la acest brand, dar nu va fi ultimul și dacă nu vă place brandul, Asus poate fi o alternativă.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu