≡ Meniu

Toshiba Satellite L70-C-106, laptop de 17 inci cu patru USB-uri

Un laptop ca acest Toshiba Satellite L70-C-106 e o alegere bună deoarece are un ecran mare și designul e elegant. Mulți dintre voi căutați un bun înlocuitor pentru actualul desktop sau laptop. Laptopuri de 18 inci sunt foarte rare și nu cred că se mai fabrică, dar erau o alegere interesantă deoarece aveau ecran FullHD și componente decente. Cu alte cuvinte, acel model oferea o experiență multimedia decentă. O serie nouă aduce și un design elegant care va fi apreciat.

Alternativele sunt destul de multe în acest preț însă doar dacă luați în considerare și variantele cu ecran de 15 inci. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Toshiba Satellite L70-C-106, laptop de 17 inci cu patru USB-uri

Acest laptop e unul de tip office deoarece are un Core i3 Haswell, 16GB RAM și un hard spațios pentru stocarea fișierelor. Ecranul de 17 inci nu e cel mai mare de pe piață dar are o rezoluție standard – HD+. Unele laptopuri premium au imagine 1080p și componente chiar mai bune. La acesta prețul nu e mare pentru că nu are cine știe ce componente iar placa video dedicată era bună pentru jocuri 3D dar și restul componentelor au un rol important.

Are unitate DVD, dotare care mi se pare inutilă. Mai are și card readerul care la fel, nu prea e folosit. Difuzoarele sale sunt modele performante cu tehnologie audio decentă. Alte dotări ale acestui laptop care poate v-ar interesa ar fi: securizare Kensington, touchpad cu gesturi, USB PowerShare și altele. E bine că vine cu Windows 8.1 preinstalat, dar nu e versiunea finală – 10. Voi puteți face acest upgrade pentru o experiență diferită.

Plusuri: arată destul de bine, e ușor pentru dimensiunile sale – 2.6 kg, WiFi ac, fiabilitate ridicată și dotări bune.
Minusuri: nu prea sunt.

Toshiba Satellite L70-C-106 e un model care îl pot recomanda oricui deoarece nu costă foarte mult dar nici nu e cel mai ieftin. Cred că putea fi ceva mai ieftin dar are Windows și laptopuri de 17 inci cu un design așa de plăcut, sunt puține. Clipul de jos e unul care arată această serie și pot spune că arată mai bine decât precedenta.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu